2019.04.12. 08:14:37 11840 319

Húsvéti receptjáték 1.000.000 Ft-os nyereménynövelésért!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Küldd el nekünk a kedvenc húsvéti receptedet a recept@proaktivdirekt.com-ra, legyen az akár hagyományos, akár modern finomság, és vegyél részt az 1.000.000 Ft-os nyereménynövelés sorsolásán!

Húsvéti receptek - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Húsvéti receptek

Játssz velünk az 1.000.000 Ft-os nyereménynövelésért!

Jöhet minden, ami finom: előételek, levesek, egytálételek, húsos vagy vega, esetleg vegán főételek, töltött tojás, sonka, kalács egyszóval bármi, amit húsvétkor - és az év többi napján is - szívesen fogyaszt a család. Küldd be nekünk április végéig az ellenállhatatlan húsvéti recepted, és automatikusan részt veszel az 1.000.000 Forintos nyereménynövelés sorsolásán! Hajrá!

A beérkezett fotókat pedig közzétesszük Instagram oldalunkon is! Ezzel egyben megragadnánk az alkalmat, és meghívunk téged is, hogy kövesd Instagram oldalunkat, melyen további érdekes és szórakoztató tartalmakkal igyekszünk feldobni a napjaidat.

A játék szabályai:

  1. Csak saját receptet küldj, csak saját készítésű képpel erre az e-mail címre: recept@proaktivdirekt.com. A kép küldése nem kötelező, de ha küldesz, akkor az tényleg saját legyen!
  2. Több receptet is beküldhetsz, de egy játékos csak egyszer vehet részt a sorsoláson.
  3. A sorsoláson csak regisztrált Proaktív tagok vehetnek részt, akik elfogadták a PROAKTVIdirekt adatkezelési és nyereményjáték szabályzatát! Ha még nem regisztráltál, kattints ide és csatlakozz Te is a nyereményjátékhoz!
  4. Nincs megkötés: küldhetsz előételt, levest, főételt és desszertet is! :)
  5. Határidő: a húsvéti recepteket és képeket tehát április 30-ig várjuk a recept@proaktivdirekt.com e-mail címen.
  6. A legjobb recepteket közzé tesszük itt, a Proaktív Magazinban is!
  7. A fotók és a receptek beküldésével hozzájárulsz, hogy közzé tegyük azokat a PROAKTIVdirekt magazinban, a PROAKTIVdirekt Facebook oldalán és a PROAKTIVdirekt Instagram oldalán is.

Mit nyerhetsz?

A PROAKTIVdirekt játékban annyi pénzt nyerhetsz a sorsolásokon, amennyit addig a nyereményszámlán gyűjtöttél. A receptjátékban való részvétellel 1.000.000 Ft-os nyereménynövelést nyerhet az a játékos, akit április 30-án kisorsolunk, így a nyereményjáték fősorsolásán júniusban már az 1.000.000 forinttal megnövelt nyereményszámlával várhatja a szerencsés!

Kedvcsinálónak hadd ajánljuk néhány receptet az előző évek terméséből:

Várjuk a Te receptjeidet is, még húsvét után is beküldheted, hogy lőhess hozzá egy (vagy akár több) saját készítésű fotót! :)

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...