2023.05.12. 10:57:57 6230 253

Így él túl Veled a szobanövényed – Mentsd meg a túlöntözéstől!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A hozzám kerülő szobanövények csupán 2 ok miatt nem bírják velem túl sokáig: vagy nem öntözöm őket és kiszáradnak, vagy túlöntözöm őket, és kirohadnak. Hogy miért nem tudom eltalálni az optimális vízmennyiséget, rejtély. De törekednem kell a probléma megoldására!

Szobanövények - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Szobanövények

Ha Te is hasonló cipőben jársz, mutatunk egy tuti tippet, hogy hogyan kerüld el legújabb szobanövényed túlöntözését!

Ha felülről nem megy, próbáld meg alulról

Ha túl sok vizet öntesz az adott növénykédre, engedd, hogy ő maga döntse el, mennyi folyadékra van szüksége. Ezt úgy érheted el, hogy kaspóstól belerakod egy edénybe, amibe engedsz vizet. Ezek után mindig ebbe az edénybe pótold csak a folyadékot. Persze, azért arra ügyelj, hogy ne álljon teljesen vízben a növénykéd, mert azzal sem teszel neki túl jót.

Forrás: brigitte.de

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...