2020.04.06. 17:32:08 12312 304

Így húsvétolj bent: „nyuszis” játékok gyerekeknek
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Tegyük emlékezetessé az idei húsvéti ünnepeket szűk családunk számára: az elmaradó vendégek miatt felszabadult időnket csemetéinkre és az aktív pihenésre is fordíthatjuk.
 Csaljunk mosolyt kicsik és nagyobbak arcára vidám játékokkal!

Húsvéti nyuszi - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Húsvéti nyuszi

Akinek nincs lehetősége saját udvaron lemozgatni a gyerkőcöket, az se csüggedjen! Helytakarékos ünnepi játékok sorával is le lehet kötni az energiával teli családtagokat.

Klasszikus tojásvadászat


Úgy bent, mint kint. Azaz változatos helyekre rejtsünk el az ajándéknak szánt színes vagy csokitojásokat és egyéb kis apróságokat. Hogy minden gyerek egyenlő eséllyel induljon, válasszunk különböző keresendő színeket egyénenként. A „hideg-meleg” játékkal kombinálva segíthetünk a legkisebbeknek a keresésben. (Hogy semmi se maradjon a rejtekhelyén, írjuk fel magunknak, mit és hová dugtunk el.)

Húsvéti tojásdobálás


Ez egy párban játszandó verseny, ahol az azonos távolságra állított pároknak úgy kell egymásnak dobálniuk a főtt tojást, hogy minden dobás után egyet-egyet hátrébb lépnek. Az a páros lesz a nyertes, amelyik tagjai a végén a legtávolabb állnak egymástól, úgy, hogy nem esik le a tojás.

Húsvéti színező és kirakó a legkisebbeknek


A nyugalmasabb tevékenységek között visszatérő elem a színezés. Akár általunk rajzolt, akár nyomtatott húsvéti képet színeznek a kicsik, az elkészült művek egyforma négyzetekre vágva kirakóként új életre kelhetnek. (Ha van kéznél laminálógép, még tartósabb lehet a játék.)

Tojásgurító verseny – kicsit másként


Csak annyi főt tojásra lesz szükség, amennyien egy futamban indulnak a családból. Egy tágasabb folyosón vagy a nappaliban jelöljük ki a versenypályát, majd nézzük meg, ki gurítja el gyorsabban a főtt tojást a célig. No de az orrunkkal!

Szabadulj meg a tojástól!


Dobáljuk még egy kicsit a tojást, de most körben állva! Legyen egy személy, aki a zenét kezeli, de nem látja a játékosokat: 
Amíg a zene szól, addig lehet dobálni egymásnak a tojást, amikor pedig a zene elhallgat, az a játékos esik ki, akinél a tojás éppen van.

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...