2021.09.25. 15:22:28 7173 249

Illatok és fények a lakásban
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A nappalok már érzékelhetően rövidülnek. Reggel és estefelé pedig már fázósan húzzuk össze magunkon a kötött kardigánt még a lakáson belül is. Most már jól esik az ágyból kibújva egy finom meleg tea, estefelé pedig alig várjuk, hogy újra bebújhassunk a takaró alá, még akkor is, ha korán van és még nem vagyunk álmosak. Én ilyenkor szeretem megteremteni a magam kis "Én idejét".

Gyertyák, könyvek a tökéletes otthoni kikapcsolódás kellékei - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Gyertyák, könyvek a tökéletes otthoni kikapcsolódás kellékei

Mivel nagy felelősséggel járó és sok gondolkodást igénylő munkát végzek, ezért kifejezetten felfrissít, amikor könnyebb témákról írhatok. Számomra ez kikapcsolódást is jelent. Kizökkent, felfrissít, eltereli és felüdíti a gondolataimat. Olvasni pedig kicsi gyermekkorom óta imádok. Számomra az olvasás igazi pihenést és a fantáziám szárnyalását jelentette. Ilyenkor megszűnt körülöttem az egész világ és csak száguldoztam a könyveim képzeletbeli történetein, mint a vágtató lovakon. Éveken keresztül faltam a könyveket. Felnőtt koromban is ez jelenti számomra a legkedvesebb szórakozást.

Ahogy kevesebb időt tudunk tölteni a szabadban a munkaidőn kívül, én egyre gyakrabban veszem elő a könyveimet. Mostanában pedig rászoktam a színezésre, és nagyon szeretek kreatívkodni. Ha valami el tudja lazítani az ember lányát egy nehéz nap után, akkor ezek tényleg pihentetnek. A lakásom különböző sarkaiban mécsesek és gyertyatartók vannak elbújtatva. A konyhában is az asztalon, vacsora közben nagy üveg vázában órási piros gyertya ég. Imádom a fényét. Annyira meleg színe van.

Kisebb mécsestartókban pedig különféle illatot árasztó gyertyákat szoktam gyújtani. A levendula nagyon felfrissít. A vanília és csokoládé illatú mécsest a kislányom szereti nagyon. Az alma és fahéj lassan a karácsonyra való hangolódásban segít. De addig még a friss narancsban is úszunk és imádjuk a cseresznye illatút is, felidézve ezzel a nyári élményeket.

A kellemes, illatos esti hangulatban halkan szól a háttérben a zene. Ilyenkor beszélgetünk, játszunk a kislányommal és olvasunk, színezünk, képeslapokat, karácsonyfa díszeket kreálunk, vagy csak úgy összebújunk és csendben élvezzük egymás melegét. Nagyon szeretjük ezeket az estéket. Mindenkinek ajánlom, hogy lazítson és próbálja ki, hogyan tud a legjobban figyelni saját magára és a családtagjaira a gyertyák fényének és illatának közegében.

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...