2021.07.31. 17:41:41 9701 244

Imádod a cipőket? – Na, ezektől „odáig” leszel!:-)
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Cipőmániámat tekintve sem vagyok egy Carrie Bradshaw, de azért megdobban a szívem nekem is 1-1 szép pár cipő láttán. Ha szerencsém van, éppen leértékelt, ha nincs, akkor csak a szemem lakott jól a látvánnyal. Vannak viszont olyan darabok is, amiktől kiráz a hideg.

Furcsa cipő - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Furcsa cipő

A hidegrázós állapotba vagy a lépő mintázata (mondjuk kígyóbőr…grrrr), esetleg sarkának magassága bír eljuttatni. Pedig nem ezek a leghátborzongatóbb tulajdonságok, ha extrém lábbelikről van szó. Őszintén szólva, soha nem hittem volna, hogy egy cipő ránézésre akár egy horrorfilm főszereplője, de legalábbis főkelléke lehetne. Pedig a lenti videóban szereplő cipők közül van jó pár, amelyikkel nem „futnék össze” egy sötét helyen! Szerencsére, mókás lábbeliből is akad bőven! Ha a cipők világa a Te tered, vagy pont, hogy nem, nézd végig a lenti videókat, mert meglepő szórakozást ígér!

És ha nem volt még elég:

Forrás: youtube.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...