2024.03.12. 12:42:03 7429 277

Indítsd a reggelt ezzel a szalonnás harapnivalóval
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Amennyiben eleged van a rántottából (de a tojástól nem válnál meg), vagy a kutyafuttában vásárolt, minőségileg kifogásolható pékáruból, és szeretnéd feldobni a reggeledet valami kreatív fogással, akkor próbáld ki ezt a szalonnás-mozzarellás tekercset! Ez az egyszerűen nagyszerű recept új szintre emeli a reggeledet, hogy aztán a nap fennmaradó része is kellemesen telhessen.

Szalonnába tekert reggeli - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Szalonnába tekert reggeli

Hozzávalók (kb.4 főre):

  • 6 nagy tojás
  • 200 g füstölt szalonna szeletek
  • 1 csésze reszelt mozzarella sajt
  • 1 közepes méretű paradicsom, apróra kockázva
  • 1 maroknyi friss petrezselyem, apróra vágva
  • Só és frissen őrölt fekete bors ízlés szerint
  • 1 evőkanál olívaolaj a sütéshez

Elkészítés:

Egy tálban verd fel a tojásokat, majd sózd és borsozd ízlés szerint. Add hozzá a reszelt mozzarella sajtot, az apróra vágott petrezselymet, valamint a kockázott paradicsomot. Keverd jól össze. Bélelj ki egy kisebb tepsit sütőpapírral, majd a szalonnaszeleteket helyezd a tepsibe úgy, hogy egy nagy téglalapot alkossanak, és a széleik kissé kilógjanak a tepsiből. Öntsd a tojásos keveréket óvatosan a szalonnára, úgy hogy egyenletesen szétterüljön.

Melegítsd elő a sütőt 180 fokra. Kb. 20-25 percig süsd az ételt, vagy amíg a tojás megszilárdul és a szalonna szép aranybarnára sül. Miután elkészült, hagyd pihenni néhány percig. Tekercseld fel az ételt a szalonna segítségével. Vágd szeletekre és tálald friss petrezselyemmel megszórva.

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...