2023.12.31. 17:45:23 7107 245

Ismered őket? - Híres Szilveszterek
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Ha szilveszter, akkor sokunknak nem csak az év utolsó napja. Hiszen a Szilveszter megszólítással nem csak az év legvidámabb napját illetjük, hanem sok ismerős, vagy éppen híres ember viseli ezt a nevet keresztneveként, és bizony mindegyikünknek megvan a kedvence.

Szilveszter, koccintás - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Szilveszter, koccintás

„Tényleg! Ő is Szilveszter!” A lenti listát átfutva hányan kapnak majd a fejükhöz! Nézzük is őket és koccintsunk rájuk is az év utolsó napján!

Akire büszkék vagyunk

Talán az első magyar Szilveszter, aki mindannyiunknak eszébe jut a név hallatán. Ő az egykori tornász olimpikonunk, Csollány Szilveszter. A tragikusan fiatalon és tragikus hirtelenséggel elhunyt sportolóra egy generáció büszke és őrzi emlékét.

A nagy bunyós

Ha Szilveszter, és bunyó, akkor biztos, hogy mindenkinek Sylvester Stallone és a Rocky-filmek jutnak az eszébe!

A legfinomabb

Gyerekkoromban a finom, virág alakú, lekvárral összetapasztott linzer, vagyis a Szilveszter nálunk nem maradhatott ki az év utolsó napjának sütirepertoárjából.:)

Ha őt nem is ismered, de a dalt biztosan!

Bizony, ennek a bulis számnak az előadója is a Sylvester névvel büszkélkedhet. A 80-as évek diszkókorszakának egyik igen feltűnő – mind a külsejét, mind az énekhangját illetően – személyisége 1988-ban, az AIDS vírus okozta szövődményekbe halt bele. Annyi bizonyos, hogy egyik legismertebb slágerére ma is sokan ropják majd.

A leghuncutabb

Ő az, aki mindig pórul jár, ráadásul egy apró, cuki kismadár, Csőrike okozza számára a legkellemetlenebb perceket. Ő Szilveszter, a macska, akinek leghőbb vágya, hogy elkapja és belakmározza az aranyos, de nagyon is rafkós sárga madarat!

Videók forrása: youtube.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...