2024.02.09. 17:43:31 6519 226

Itt a farsang! – Még a házi kedvencek is jelmezbe öltöznek!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Ha vége a decemberi ünnepeknek, sokan máris elkezdenek gondolkozni, idén milyen jelmezbe öltöztesse gyermekét, vagy éppen saját magát. Most már szinte csak a képzelet szab határt, kinek, minek a bőrébe bújjunk a farsangi időszakban.

Kutya szobanövénnyel - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Kutya szobanövénnyel

És ami a legjobb, házi kedvencünket sem kell kihagyni a buliból, hiszen mókásabbnál mókásabb jelmezekbe öltöztethetőek ők is! Nézzük csak, mi mindenben rophatják négylábú családtagjaink, ha „itt a farsang, áll a bál”!

Forrás: youtube.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában