2020.10.18. 16:50:20 12548 288

Jó jönne egy kis „agyzsibbadás”? – 4+1 végtelenül egyszerű (de nagyszerű) vígjáték
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Vannak napok, hetek, amikor az ember lánya azon kívül, hogy csak néz ki a fejéből, nemigen képes semmilyen emberi megnyilvánulásra. Ilyenkor jön jól egy 1,5 órás, nem agyalós, egyszerű, de mégis szeretni való vígjáték.

Filmezés otthon - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Filmezés otthon

Mondjuk ezek itt!

Házinyuszi

A Playboy-villából kitessékelt lánynak rendes munka után kell néznie. Egy főiskolai lánykollégium nem éppen népszerű lakóit igyekszik hát ráncba szedni, a maga módján.:-)

Dumb és Dumber – Dilibogyók

Ha egy film egyik főszereplője Jim Carrey, az már magában garancia arra, hogy rengeteg nevethetünk a filmen, és még csak az agytekervényeinket sem kell megerőltetni. A Dumb és Dumber is pont ilyen.:-)

Nagy durranás

Igazi klasszikus, senkinek sem kell bemutatni.:-) Mindkét rész valójában korabeli filmsikerek paródiájából tevődik össze, és nagyon szórakoztató.

Csupasz pisztoly

Azt hiszem, a filmben szereplő poénokra mondható, hogy annyira fárasztóak, hogy már jók.:-) Nem mai darab már egyik rész sem, de korosztálytól függetlenül kacagtatóak.

Airplane

Szintén nem mai darab, idén 30 éves alkotásról van szó, de olyan jó poénok vannak a filmben, hogy kár lenne kihagyni, ha egy jót akarsz nevetni!

Forrás: youtube.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...