2020.11.17. 18:15:17 11644 219

Karácsonyi receptjáték - Gyűjts plusz egymilliót!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Tádám, 2020-ban is elérkezett ez az időszak, bármilyen hihtetetlen is. Év eleje óta sok mindenen keresztül mentünk, kaptunk hideget-meleget, voltunk karanténban, felfedeztünk eddig ismeretlen dolgokat. Ezt a hagyományt azonban nem törnénk meg: idén karácsonykor is várjuk olvasóink kedvenc receptjeit, melyek beküldésével akár 1.000.000 Ft nyereménynövelést is nyerhettek!

Karácsonyi receptjáték 2020. - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Karácsonyi receptjáték 2020.

1.000.000 Ft-os nyereménynövelés a szerencsésnek!

December 8-ig Te is beküldheted nekünk kedvenc karácsonyi receptedet, és a legjobbakat itt a PROAKTIVdirekt magazinban is közzé tesszük. Jöhetnek a karácsonyi előételek, levesek, egytálételek, húsos vagy vega, esetleg vegán főételek és természetesen ünnepi desszertek minden mennyiségben!

Mindenki, aki eljuttatja hozzánk a recept@proaktivdirekt.com e-mail címen a kedvenc finomságait, az részt vesz az 1.000.000 forintos nyereménynövelés sorsolásán!

A karácsonyi receptjáték szabályai:

  1. Csak saját receptet küldj, csak saját készítésű képpel erre az e-mail címre: recept@proaktivdirekt.com. A kép küldése nem kötelező, de ha küldesz, akkor az tényleg saját legyen, ellenőrizzük!
  2. Több receptet is beküldhetsz, de egy játékos csak egyszer vehet részt a sorsoláson.
  3. A sorsoláson csak regisztrált Proaktív tagok vehetnek részt, akik elfogadták a PROAKTVIdirekt adatkezelési és nyereményjáték szabályzatát! Ha még nem regisztráltál, kattints ide és csatlakozz Te is a nyereményjátékhoz!
  4. Nincs megkötés: küldhetsz előételt, levest, főételt és desszertet is! :)
  5. Határidő: a karácsonyi recepteket 2020. december 8-ig várjuk a recept@proaktivdirekt.com e-mail címre, hogy a sorsolásig biztosan fel tudjuk dolgozni a beérkezett üzeneteket.
  6. A sorsolás napja: 2020. december 9.
  7. A legjobb recepteket közzé tesszük itt, a Proaktív Magazinban is!
  8. A fotók és a receptek beküldésével hozzájárulsz, hogy közzé tegyük azokat a PROAKTIVdirekt magazinban, a PROAKTIVdirekt Facebook oldalán és a PROAKTIVdirekt Instagram oldalán is.

Mit nyerhetsz?

A PROAKTIVdirekt játékban annyi pénzt nyerhetsz a sorsolásokon, amennyit addig a nyereményszámlán gyűjtöttél. A receptjátékban való részvétellel 1.000.000 Ft-os nyereménynövelést nyerhet az a játékos, akit december 9-én kisorsolunk, így a nyereményjáték fősorsolásán már az 1.000.000 forinttal megnövelt nyereményszámlával várhatja a szerencsés!

Kedvcsinálónak hadd ajánljuk néhány receptet az előző évek terméséből:

Várjuk a Te receptjeidet is! Hajrá! ...és boldog karácsonyt, hohohohó! :)

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

Mindful étkezés – Mert a jóllét az asztalnál kezdődik

Az étel szervezetünk elengedhetetlen hajtóereje, energiabiztosítója, melynek huzamosabb ideig történő megvonása akár súlyos kimenetelű is lehet. Ám századunkra az ételekhez való viszonyulásunk gyökeres változásokon ment át, hiszen ma már nem csak akkor vesszük magunkhoz táplálékunkat, amikor éhesek vagyunk, hanem számos más tényezőtől is függővé válik az étkezésünk. Ha tudjuk, hogy az asztalra helyezett ételek mellett az étkezés minősége ugyancsak befolyással van a gyógyulásunkra, ám az egészségünk kárára is lehet, akkor tudatosabban állunk ehhez a kérdéshez.

Itt a tavasz! – Itt az ideje a lelki nagytakarításnak!

A tél vége, tavasz eleje felé nem csak a testünk, de a lelkünk is kívánja a csicsergős évszakot, hiszen elfáradunk a hosszú, hamar sötétedős, későn világosodós, hideg, fagyos hónapokban. Alig-alig bírjuk vonszolni megfáradt lelkünket a napsugaras évszakig, és meglepetten tapasztalhatjuk, hogy bizony rá is ráfér a nagytakarítás.

Öltözz okosan a fenntarthatóságot is szem előtt tartva!

A fenntarthatóság fő üzenete abban rejlik, hogy a jelen szükségleteinek kielégítése ne veszélyeztesse a jövő nemzedékeinek társadalmi, környezeti és gazdasági lehetőségeit. Az elkövetkező néhány mondatban azt igyekszünk körbejárni, hogy miért szükséges az öltözködés és a divat kapcsán is jobban törekednünk a fenntarthatóságra.