2020.11.19. 15:49:09 9305 235

Karácsonyi színes díszek 5 perc alatt? Lehetséges!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A kézműves foglalkozások lelkes résztvevői most újabb oldalát ismerhetik meg, mi többiek pedig végre megtudhatjuk, mi is ez! Főszereplőnk nem más lesz, mint a hímzőkarika! De ne féljen senki, a hímzőtű a varrós dobozban marad; máshogy fogunk gyönyörű színeket varázsolni a karácsonyi díszeinkre.

Hímzőkeret - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Hímzőkeret

Meglátod, új barátunk jelenlegi inspirációi további ünnepkörökhöz kapcsolódó és általános lakásdekorációk létrehozására fogják sarkallni fantáziádat. Útindítóul pedig itt is vannak a legkönnyebben kivitelezhető karácsonyi díszeink!

Karácsonyi díszek hímzőkeretből:

  1. Keretezz karácsonyi „gömböt”
  • Különböző méretű hímzőkeretek fából vagy fémből,
  • egy éles olló,
  • különféle, karácsonyt idéző szövetek vagy dekorpapírok
  • ragasztó,
  • többféle színű és vastagságú selyemszalag (a választott színekhez és a karikák méretéhez igazítva).

A módszer lényege az, hogy a hímzőkarikákat egyfajta vászonkeretként alkalmazzuk. A választott anyagot szorítsuk be a hímzőkarika keretei közé, és mintha egy dobot bőröznénk, óvatosan feszítsük is ki azt. Vágjuk körbe a karikát. (Vagy előzőleg méretre kivágott, kör alakú anyagot is próbálhatunk belefogatni.) A karika kapcsához ragasztható egy tetszőleges hosszú szalag, amivel fellógatjuk majd, hogy a kapocs egyáltalán ne látszódhasson, kis masnit, csengőt, fagyöngyöt vagy akár magyalt is illeszthetünk oda.

Ha akarjuk, dupla anyagot is belefogathatunk a keretbe, így szép, kétoldalas díszeket kapunk. De a fényáteresztő, átlátszóbb anyagok is csodásan mutathatnak!

Ugye milyen színes és vidám? Egy fontos tanácsom van, az egy helyre kerülő karácsonyi körök legalább színvilágban illjenek egymáshoz, hogy elegáns és ne vásári hatást keltsenek.

2. Legyen fény!

  • Nagyméretű hímzőkeretek,
  • fényfüzér.
  • vékony drót (opcionális).

A nagyobb hímzőkeretek apró led-füzérrel is körbe futtathatók, ilyenkor még a közepét sem kell kitöltenünk semmilyen anyaggal. Ezt a verziót egyszerűbb polcra vagy párkányra tenni, mintsem lógatni az áramellátás megkönnyítése miatt.

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...