2023.12.24. 12:30:54 5668 169

Karácsonyi „vendégeink” – Avagy, akik nélkül tényleg nem az igazi az ünnep
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Bevallom őszintén, az évvégi rohanásban, hajtásban sokszor csak akkor kapok észbe, hogy ideje lenne nekiállni a karácsonyi készülődésnek, amikor „ők” szembejönnek. Hol a tévében, hol a rádióban, hol egy hirdetőtáblán köszönnek rám, hol az interneten, téma után kutatva koppintanak a fejemre, hogy most aztán már szedjem össze magam.

Karácsony, szeretet - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Karácsony, szeretet

Ők, vagyis részben „ők” azok, akik az ünnep közeledtével bukkannak csak fel, és itt vannak velünk, amíg az utolsó ajándék kibontásra nem kerül, vagy éppen az utolsó szelet bejgli is el nem fogy. A szeretet ünnepének fontos, de mindenképpen megszokott kísérői, akik egy dallal, történettel, jócselekedettel hangolnak minket az év végi piros betűs napokra.

Maria

Igen, ha vallási szempontból nézzük, Máriának is nagyon fontos szerepe van a karácsonyban, hiszen tulajdonképpen neki köszönhetjük, hogy van ez a csodaszép ünnep. De mi most egy egészen másik Maria-ra gondoltunk. Ő az, aki minden évben elvarázsol minket hangjával, aki segít nekünk kitalálni, igazából mire is van szükségünk karácsonykor és az év többi napján. Ő az, akinek a dalát még az is imádja, aki igazából utálja!:)

Kevin

No, hát őt aztán nem kell bemutatni! Van, akinek az jelzi a karácsony közeledtét, hogy a műsorajánlókban mind gyakrabban tűnik fel a szőke rosszcsont, Kevin McCallister!

Rudolf

A piros orrú rénszarvas minden gyerek, és szerintem felnőtt kedvence a karácsonyi időszakban!

John

A John Lewis áruházlánc karácsonyi reklámja nélkül egyszerűen nem is létezne a karácsonyi ünnep. Nézzük, tavaly mivel örvendeztettet meg minket!

Grincs

Mert nem mindenki karácsony-rajongó ám! Grincs az a figura, aki ha tehetné, eltörölné a föld színéről a karácsonyt! Szerencsére nem teszi, sőt, talán még meg is szereti!

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...