2022.05.07. 08:26:39 5277 229

Kend a kenyérre a kedvenc bonbonod! – Finom „kence” a lazulós reggelekre
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Tudjuk, nem éppen egészséges, nem is glutén-, tej-, cukor- és mindenmentes egy-egy forrón gőzölgő croissant, vagy pihe-puha zsemle, kifli, de legyünk őszinték: nagyon finom. Isteni házilekvárral, vagy valamilyen édes-krémes kencével a lazulós hétvégék méltó indítója lehet. Ha a kedvenc bonbonod is idecsempésznéd, az lehetne a csúcs.

Csoki:-) - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Csoki:-)

A finom karamellás, mogyorós Toffifee bonbonokat akár kenyérre kenhető változatban is elkészítheted. Csupán 3 hozzávaló és néhány perc kell hozzá, hogy elkészítsd belőle kenyered új ékét. Íme, a recept, illetve a hozzávalók:

  • 50 ml tejszín

  • 24 db Toffifee

  • 50 gramm vaj

A bonbonokat daraboljuk apró részekre, ügyelve arra, hogy a mogyorókat is aprítsuk fel! Közben a tejszínt öntsük egy tálba, tegyük hozzá a vajat és vízgőz felett, lassan kevergetve jól dolgozzuk össze őket. Ha ez megvan, mehet a keverékbe bele az apróra vágott bonbon. Keverjük addig, amíg egy jól kezelhető masszává nem válik az egész. Ha kész, töltsük üvegekbe és fogyasszuk friss pékáruval.

Forrás: miss.at

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...