2023.05.14. 11:00:27 5349 206

Kicsi a hálószobád? - Toldd meg néhány ötlettel!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Emlékszem, amikor egy egészen kicsi lakásban laktunk, folyamatosan helyhiánnyal küszködtünk. Ha új bútordarab került az otthonunkba, vagy át kellett rendeznünk az egész helyiséget, vagy éppen a régi bútort kellett eladnunk. Az apróbb, ritkán használt dolgok tárolása szintén feladta a leckét.

Kis hálószoba - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Kis hálószoba

Igyekeztünk kihasználni minden zugot, szegletet, hogy helyet találjunk mindennek. Ötletből nem volt hiány, de azért a lenti néhány tipp is jól jött volna. Mert a kicsi hálószobában is rengeteg a rejtett lehetőség! Így kreálj több helyet, hogy kényelmesebben elférj a kicsi hálódban és mindennek IS meglegyen a helye.

A mindenre is jó polcok

A kihasználatlan sarkok igazán jó lehetőséget biztosítanak arra, hogy egy kis tárolórészt alakíts ki, mondjuk polcok formájában. Lehet ez egy magas, polcos szekrény, vagy akár több, falra szerelhető, lebegő polc. A lényeg, hogy így is rengeteg helyed lesz majd tárolásra!

Két legyet egy csapásra

A szoba ajtajának egyetlen funkciója nem csak az, hogy kizárjuk egy kicsit a külvilágot. Akár arra is jó lehet, hogy egy helyes, kisebb vagy nagyobb tárolórekeszekkel ellátott, szövetből készült „falat” akasszunk fel rá, hogy ebbe aztán elrejthessünk mindenféle fontos és kevésbé fontos holmit.

A gardróbban rejlő lehetőségek

Te is belefutsz néha, hogy úgy érzed, a gardróbodban egy óriási káosz uralkodik? Akkor érdemes kisebb, akár textilből készült dobozkákat, tárolórekeszeket beszerezned, amikben egyszerűbben elhelyezheted a ruháidat, fehérneműket, zoknikat.

Nemcsak a szekrénybe lehet ám pakolni!

Ha nem túl magas a szekrény, és a plafon és a szekrény között van elég hely, akkor oda is kerülhetnek dobozok, amikbe aztán mindenféle fontos és kevésbé fontos kincseket pakolhatsz.

Néha kukkants be az ágy alá!

Bizony, nem is sejted, hogy az apró vagy éppen nagyobbacska porcicák mellett micsoda lehetőségek rejlenek! Tárolóhely, bizony! Ez lehet, speciális műanyag tároló, vákuumzsák, vagy pont az ágy alá passzoló ágyneműtartó. Apropó, ha már ágyneműtartó! Ha olyan ággyal rendelkezel, amiben beépített ágyneműtartó van, és nem vagy híve a túl gyakori beágyazásnak, akkor ez a kis „rekesz” kiválóan alkalmas lehet tárolásra is.

Forrás: brigitte.de

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...