2021.10.07. 08:40:08 6591 230

Klasszikus vagy extravagáns – melyik táska lesz divatos ebben a szezonban?
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A tökéletes táska kiválasztása nem egyszerű, de kisokosunk segít ebben.

Táskadivat - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Táskadivat

A nők nagy része rajta tartja a szemét a legújabb divat-és táskatrendeken. Sokan vakon követik az új irányzatokat, megfeledkezve arról, hogy vajon ez a táska illik-e hozzájuk, vagy sem. Talán ez a leggyakoribb hiba, amit a legtöbben elkövetnek. Ahelyett, hogy a stílusukhoz passzoló darabot választanának, inkább a márkával és a legújabb formatervekkel foglalkoznak, hogy lépést tartsanak a friss trendekkel.

A designer darabok vásárlásra csábíthatnak, még akkor is, ha nem éppen illenek a stílusodhoz. Ha szeretnél pozitív értelemben kiemelkedni a tömegből, nem elég, ha az öltözéked csinos. Amennyiben lelkesen követed a divatot, fontos, hogy a táskád kiválasztása ugyanakkora figyelemmel és gondossággal történjen, mint a ruházatodé. Ebben segítségedre lehet az alábbi weboldal https://answear.hu.

A szezon kedvencei

A jó hír az, hogy nem kell kompromisszumot kötnöd ebben a szezonban, hiszen a klasszikus és extravagáns táskák is visszaköszönnek a kifutókon. Ezért akármilyen darabot választasz is, trendi leszel. Egy minőségi táska nem olcsó, éppen ezért különös gonddal kell kiválasztanod a számodra tökéletes darabot. Ezek a táskák kivitelben, minőségben sokkal többet nyújtanak olcsó társaiknál, ha vigyázol rájuk, nagyon sokáig elkísérnek. Ez egy olyan befektetés, ami megtérül, de okosan kell választanod, nem impulzívan.

Milyen táskát válasszak?

Bármilyen táskát választasz is, jól át kell gondolnod a vásárlást, mérlegelni az alábbi szempontokat: Milyen táskát hordasz legszívesebben magaddal? Milyen táskában fér el minden holmid, amit magaddal vinnél? Milyen színek, minták harmonizálnak a gardróbod egyéb darabjaival? Milyen táska az, amit még évek múlva is szívesen hordanál? Milyen táska az, amit akár egész évben is használhatsz? Az alábbi linken https://answear.hu/k/noi/kiegeszitok/taskak gyönyörű táskákat találhatsz.

A táska mérete

Mielőtt vásárlásra adnád a fejed, mérlegelned kell, milyen méretű táskát is szeretnél, és nem csak arra kell gondolnod, mi mindent szeretnél belerakni a későbbiekben. Lehet, hogy az a darab, ami nagyon tetszik neked, sem az alakodhoz, sem a stílusodhoz nem illeszkedik. A legtöbb divatszakértő azt javasolja, hogy ha alacsony és vékony vagy, akkor számodra egy kis kézitáska a legmegfelelőbb. Ha magasabb és zömökebb vagy, nyugodtan választhatsz nagyobb méretű táskát, mert ezek mellett optikailag kisebbnek tűnsz.

A táska formája

A megfelelő forma kiválasztása ugyanolyan fontos, mint a méreté. A táska alakja optikailag képes optikailag tetszetősebbé tenni az arányaidat. Ha alacsony vagy, akkor egy elnyújtott, szögletes táska képes optikailag magasabbá tenni. Ezzel szemben egy magasabb hölgynek jobban áll valamilyen lekerekített oldalú darab.

A táska színe

Miután megvan a megfelelő méret és forma, itt az ideje, hogy színt válassz. Természetesen a táskának illenie kell a ruházatodhoz és a lábbelidhez is. A semleges színű kézitáskák népszerűek, például a fekete. Örök klasszikus, sosem megy ki a divatból. A barna és fehér is időtlen klasszikus, mely jól működik egy minimalista gardróbbal. Ha viszont olyan típus vagy, aki szereti, ha minden szem rá szegeződik, egy színes, extravagáns darabbal garantáltan ki fogsz tűnni a tömegből.

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...