2022.12.02. 13:59:47 6700 282

Küzdd le az álmatlanságot! – Ne egyél meg bármit!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Természetesen nem az egész étrendedet kell átalakítanod, ha jól akarsz aludni. Csupán néhány apró változtatást kell eszközölnöd, méghozzá a vacsorával, esti nasival kapcsolatban. Mert nagyon nem mindegy, mit eszel, mielőtt álomra hajtod a fejed.

Rossz alvás után - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Rossz alvás után

Sajnos, vannak olyan élelmiszerek, melyek bármennyire finomak is, sajnos nem a vacsoraasztalra valók. Nyilván a túl nehéz ételek elnehezítik a gyomrunkat, ellehetetlenítve ezzel az éjszakai pihenésünket is. Nézzük, miket kell még kerülnünk, ha nyugodtan szeretnénk pihenni!

Mindened a fokhagymás pirítós?

OK, legyen, csak ne este! A fokhagyma erős szomjúságot okoz, így az éjszaka közepén arra ébredhetsz, hogy kiinnád a csapot is.

Sajnos, le kell róla mondanunk

Az esti csokievést nem csak az alakunk, de a pihenésre vágyó agyunk, lelkünk sem szereti. Mivel a koffeinhez hasonló élénkítőanyagot tartalmaz, ezért késő esti fogyasztása gátolhatja a nyugodt pihenésünket.

Nosztalgiázz… csak ne lefekvés előtt!

A medvecukor egy szuper retró édesség, csak nem az esti alvás előtt! Magas cukortartalma felpörgeti a szervezeted és nem bírsz majd elaludni, ha ilyet eszel.

Süsd meg, vagy vacsorázz korán

A nyers zöldségek fogyasztása lefekvés előtt nem javasolt, mivel azok feldolgozása a gyomrunkba kerülve azonnal elkezdődik – e feldolgozás alatt pedig pihenésünket megzavaró gázok keletkezhetnek.

Forrás: miss.at

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...