2021.01.06. 17:41:59 9962 275

Legszívesebben és bárcsak: Útmutató 2021-re
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A jó élet olyan, amilyet te szeretsz élni. Biztosan sokszor hallottad már azt a mondatot, hogy te tudod, mihez kezdj az életeddel. És ha (még mindig) nem tudod? Az is jó irány, ha már az körvonalazódik, hogy mit nem akarsz! Ideje pár tervet kiötleni 2021-re!

Tervezés - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Tervezés

Sokan kaptuk fel a fejüket az elmúlt hónapokban arra, hogy valami egészen másként van, mint korábban volt. Persze az élet folyamatosan változik, ez a rendje, de ezek a változások most fenekestül forgatták fel az életünket. Amikor kicsúszik a talaj a lábunk alól, számtalan eddig biztosnak hitt dolgot kérdőjelezhetünk meg. Ezek a fordulópontok és a neves időpontok, mint pl. az újév beköszönte, segíthetnek elgondolkodni arra, hogy mit is akarunk az élettől?

Két dolog biztos:

  1. Ami már nem szolgálja tovább az érdekünket, azt el kell engedni!
  2. Amiről kiderült, hogy fontos az életünkben, arra meg kell tanulni jól/jobban vigyázni! Vessük sutba a külvilágtól érkező zavaró elvárásokat! Ezekkel már eddig is befürödtünk, nem? Ha valami nem a saját motivációnkból fakad, azzal előbb-utóbb csak kínlódni fogunk.

Hogyan lehetsz boldog 2021-ben?

Amennyiben irányváltásra van szükséged, de nem tudod, hogy merre indulj, felesleges agyalás helyett inkább próbáld meg megfigyelni magad! Ha határozottan tudod, mit nem akarsz (többé) azzal máris sokat szűkül a kör. :)

Kulcs fontosságúak lesznek azok a mondatok, amelyek a „Legszívesebben…” és a „Bárcsak…” szavakkal kezdődnek. Ugyanis mi más lehetne a legjobb iránytűnk a továbbiakhoz, mint a saját, sokszor önmagunk előtt sem megvallott kívánságaink?

Nosza, ragadd meg! Végre ideje elkészíteni a személyre szabott siker- és bakancslistánkat, nem pedig a másoktól származó, követendőnek hitt javaslatokat pipálgatni, és csodálkozni, hogy ránk miért nincsen olyan pozitív hatással.

Példának okáért a naplóírás nem csak az emlékek megőrzésére jó; nagyon hasznos segítség lehet az önismereti utadon is. Az önismeret pedig annak az alapja, hogy megfelelő célokat tűzhess ki önmagad elé!

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...