2020.04.25. 17:45:12 11201 311

Légy merész! – 2+1 ok, hogy belevágj valami újba!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Az emberre időnként rátör, hogy bizony érdemes lenne új dolgokat kipróbálni. Jó lenne a munkában új területen bizonyítani, és egy új hobbi sem ártana. Az eddigi edzéseidet is unod, váltanál? Talán itt az ideje!

Boldogság - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Boldogság

Az utóbbi hetekben úgyis bőven volt lehetőségünk alkalmazkodni az új helyzethez, úgyhogy itt az ideje, hogy valami újba fogjunk bele!

Az új nem feltétlenül rossz!

Sőt! Új emberek, új tapasztalatok, új élmények! Miért lenne ez rossz? Valami újba belevágni saját magunk megismerése szempontjából is nagy, ugyanakkor izgalmas feladat!

Szerezz önbizalmat!

Méghozzá úgy, hogy valami új kipróbálásával kilépsz a komfortzónádból! Persze, nehéz a napi rutinnal szakítani, de hosszú távon megéri feláldozni a kényelmünket!

Így lehetsz alkalmazkodó!

Habár az elmúlt hetek, hónapok történései amúgy is gyors alkalmazkodásra kényszerítettek minket, ezt a képességet nem árt továbbra is kamatoztatnunk, csiszolnunk, ne kopjon ez a tudásunk!

Ötlet: miss.at

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...