2021.02.28. 15:56:00 7245 237

Márciusi világnapok - ünnepelj meg mindent! De tényleg, mindent!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Manapság már mindennek van ugyanis világnap és a március sem marad el a megemlékezni való eseményektől. Szóval, ha már úgysem mehetünk sehová és úgy általában véve alig történik velünk bármi, ami nem a covid körül forog… márciusban tartsuk méltón az összes „Világnapot”!

Jácint | pixabay.com - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Jácint | pixabay.com

Kezdjük mindjárt a hó elején: március első napja mindjárt két lehetőséget is ad nekünk, ugyanis ekkor van a polgári védelem világnapja, az atomfegyvermentes és független Csendes-óceáni térség napja is. Tehát nagyszerű ötlet ezen a napon nem támadnunk atomfegyverekkel Csendes-óceáni barátainkra, ezzel akár a polgári védelmet is biztosítva. Bár jelen helyzetben, ha kivételesen az orrunkra is felhúzzuk a maszkot vásárláskor, az is ér.

Március 2. keddi nap, az ima világnapja. Nincs más dolgunk tehát, mint imákkal lengeni körbe a napot. Imádkozunk reggel a gyereknek, hogy kicsit igyekezzen már, mert elkésünk. Mormoljunk egy halk imát a dugóban ülve, hogy ennek ellenére beérjünk mégis. Vagy akár templomba is mehetünk, de az olyan retró…

Március 3. A békéért küzdő írók világnapja. Rajtunk áll, hogy írunk valamit a békéért vagy olvasunk valamit az érintettektől. A legközelebbi világnap március 5, így van két napunk ünnepelni. Azonban ötödikén, a budapesti Néprajzi múzeum napján sajnos csak békés otthon ülő tüntetéssel támogathatjuk az intézményt, azonban mivel március 6. az Energiatakarékosság világnapja, így tehetjük ezt akár lekapcsolt villanynál is.

Március 8 a nemzetközi nőnap, tehát köszöntsük fel kedves Zoltán ismerőseinket. Március 14-ig kihúzhatjuk a nőnapi örömöket, ekkor azonban megkezdődik a Nemzetközi Pí-nap. Tekintettel az elmúlt nőnapra, jöhetnek az ezzel kapcsolatos szexista poénok és ér 3,14 dkg felvágottat kérni a közértben. Úgyis 5 dkg lesz és maradhat. Ugyan ezen a napon aktuális a Gátellenes világnap is, tehát bontsuk, akadályozzuk a megépítést vagy legalább együnk hódot. (Ne.) Március 15 a magyar sajtó napja. És a fogyasztóvédelem világnapja. És a Nemzetközi fókavadászat-ellenes nap. Meg még az alvás világnapja is. Tehát a napi menüből iktassuk ki a fókahúst, helyettesítsük magyar sajtokkal (természetesen csak olyannal, ami a fogyasztóvédelemnél is átment) és igyekezzünk élő, boldog fókákról álmodni.

Mennyi boldog és mozgalmas napunk volt, és még csak a hónap felénél járunk… Folytatjuk...

Forrás: naptarak.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...