2022.01.18. 12:35:00 6718 258

Még a hóembereknek is van világnapja: Dalok és filmek a csóbikáról
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Zord időben ki csalhatna mosolyt az arcunkra odakint, ha nem egy kedves szerettünkkel együtt épített hóember? A rég nem látott fickónak ma van a világnapja, de hó híján személyesen nem tudjuk felköszönteni. A játékosság és a vidámság téli hírnöke ugyanis mára már a klímaváltozás jelképévé is vált: Hóember építeni jó móka… lenne, ha lenne hozzá hó.

Hóember - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Hóember

A leghíresebb hóember kétségkívül Frosty. A róla szóló dal megszámlálhatatlan féleképpen került feldolgozásra a megírása óta, és a téli időszak egyik legtöbbet hallgatott zenéje.

A klasszikus dal magyarul: Gájer Bálint - Frosty a Hóember

Mesés estéhez: A hóember (The Snowman) - 1982

A legendás mese nem csak karácsony környékén nézhető. A varázsát pedig az adja, hogy minden korosztályt magával tud ragadni a magányos kisfiú és egy életre kelt hóember kalandokban bővelkedő története, miközben végigkövethetjük a Télapóhoz vezető útjukat.

Dal a meséhez: Arcangeli - Utazás egy hóemberrel

Családi filmnézéshez: Hóbarát (Jack Frost) - 1998

A negédesnek tartott amerikai vígjáték egy olyan családapáról szól, aki amiatt, hogy híres színész lehessen, teljesen elhanyagolta a családját. Egy sajnálatos baleset miatt azonban életét veszíti, de egy csoda folytán a fia által épített hóemberben kap esélyt rendezni a viszonyt a családjával.

Borzongáshoz: A hóember (The Snowman) - 2017

Az angol lassú lefolyású thrillerben a hóember igazából inkább egy jelkép. A film főszereplői - egy nyomozó és egy újonc - egy rejtélyes sorozatgyilkos után nyomoznak, és a nagy hóesések pedig csak még jobban sürgetik az ügy felgöngyölítését.

Forrás: www.youtube.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...