2024.02.11. 12:41:07 5473 226

Még itt a tél! – Ezt a puncsreceptet mindenképpen készítsd el!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Néha-néha a nagy hidegben legurítani egy bögre forralt bort nem csak a testünknek, de a lelkünknek is jól esik. Megmelenget, és szuper beszélgetések indítója is lehet. Hasonló élményekkel gazdagodhatunk más forró ital elfogyasztása közben is.

Almaszeletek - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Almaszeletek

Ha úgy érezzük, ez a tél nem akar véget érni, próbáljunk ki még egy forró ital receptet. Most egy alkoholos verzió receptje érkezik számotokra, úgyhogy ki is raktuk a képzeletbeli 18-as karikát!

Alma puncs – egy kis ginnel megbolondítva

Hozzávalók:

  • 2 dl almalé

  • 2,5 dl narancslé

  • 0,5 dl gin

  • 2 db csillagánizs

  • 3 rúd fahéj

  • 3 db narancs

  • 5 db szegfűszeg

A gyümölcsleveket a fűszerekkel együtt öntsük egy edénybe, és kezdjük el melegíteni, de ne forraljuk még! Az egyik narancsot szedjük gerezdjeire, a másik kettőt felezzük meg, és préseljük ki a levét. Mind a lé, mind a gerezdek mehetnek a gyümölcsleves keverékbe. Melegítsük az egészet 20 percig. Végül mehet hozzá a gin, amivel 5-10 percig még melengessük. Ha kész, egy szűrővel szedjük ki a fűszereket, vagy szűrjük le a puncsunkat.

Forrás: miss.at

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában