2021.08.01. 13:37:13 7834 237

Még mindig tudjuk, mit eszel idén nyáron! - Így válassz fagyit a horoszkópod szerint 2.
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Ha tudod, mi a horoszkópod, az fél siker. De legalább egy negyed. Ha ismered a csillagjegyed jellemzőid, na, az már tényleg fél siker, vagy még annál is több. Hiszen az élet számos területén segíthet eligazodni, ha ismered a csillagok születéskori állását.

Fagylalt - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Fagylalt

Az asztrológia akár abban is segítségedre lehet, milyen fagyit részesíts előnyben az idény nyáron. Az első 6 csillagjegy már nem áll tanácstalanul a fagyis pult előtt! Ha kimaradtál volna az első körből, olvass tovább, hogy még tökéletesebb legyen ez a nyár számodra is!

Ezt kérd a fagyis pultnál, ha…

... a csillagjegyed Mérleg

Mivel imádsz a családdal, barátokkal lenni, szereted a közös családi, baráti ünnepeket, hideg ízekben is egy ünnepi lesz a kedvenced: a tojáslikőr.

... csillagjegyed a Skorpió

A kedvenc fagyid, akárcsak egy vérbeli Skorpió, vad és rejtélyes. Számodra a chilis csoki lesz a befutó.

... a csillagjegyed Nyilas

Egy Nyilas számára minden pillanat élmény. Nincs ez másként a fagyizással sem! Ezért választja mindig az isteni finom csokis kekszet!

... a csillagjegyed Bak

Egy igazi ínyenc vagy! Így nem csak a gasztronómia egyéb területein, de a fagyizásban sem adod alább! A banános mogyoróvajat Neked találták ki!

... a csillagjegyed Vízöntő

Ha valaki imádja felfedezni a világot, vevő az újdonságokra, nem rest kipróbálni valami újat és különlegeset, az csakis Te lehetsz, kedves Vízöntő. Mi lehet különlegesebb, mint egy bazsalikomos eper ízesítésű fagylalt?

... a csillagjegyed Halak

Fagyizás közben is szereted a szép emlékeket, vagy a gyerekkorodat felidézni. Egy krémes fagyival, ami tele van finom kekszdarabokkal, ez mindig sikerül!

Forrás: miss.at

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...