2021.02.10. 17:17:04 9851 283

Még viselnéd, de mégis: hol tárold?
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Valószínűleg mindenkivel megesik, hogy egy-egy ruhadarabot, amit csak alig viselt, ráadásul a használat nem is látszik rajta, nem dob azonnal a szennyeskosárba, hanem másnap újra magára ölti. Illetve, vannak olyan darabok, melyek egyetlen használat után nem kerülnek azonnal a mosásba.

Használt ruha - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Használt ruha

Mert egy blézer, farmernadrág, kardigán nem végzik egy használat után a kimosandók között. De az emberlánya a szekrénybe sem szívesen teszi már vissza ezeket a holmikat. Hol tároljuk ezeket a szetteket? Adunk néhány ötletet!

Akasztó, némi dizájnnal!

Felszerelhetsz a szoba egyik eldugottabb sarkába néhány akasztót, az sem baj, ha jópofa, ötletes „alkatrészekből” készülnek ezek.

Szereted a nagy tükröket?

Ha a válaszod igen, akkor mindenképpen olyat szerezz be, aminek az alján van egy kis tároló, amire a „majd holnap még felveszem” holmik kerülnek.

Éljen a retró!

Szerezz be egy kiszuperált támlás széket, turbózd fel és máris kész az egyedi ruhatárolód!

Ha van egy inasod!

Egy szuper szobainas tökéletes lesz erre a feladatra!

Szerezz be egy létrát!

Tisztítsd le, fesd a szoba színeihez, stílusához passzoló árnyalatra, állíts be a szoba egyik sarkába és máris pakolhatsz a fokokra!

Puff, a bűvös!

Ez az alacsony ülőalkalmatosság egyes ruhadarabok tárolására is alkalmas lehet.

Ha van takargatnivalód…:-)

Akkor valószínűleg Te hálódban is van egy paraván, ami mögött kényelmesen átöltözhetsz. A ruhádat pedig csak pakold fel a paraván falára!

Ötlet: brigitte.de

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...