2022.09.17. 17:54:55 7148 278

Meggymag vagy, vagy …? – Te mi csinálsz a maradék meggymaggal?
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Az újrahasznosításnak egyre nagyobb jelentősége van, és lesz is. Egyre többen ismerjük fel, hogy nem szipolyozhatjuk ki a Földet a végtelenségig, kicsit vissza kell térnünk a gyökereinkhez, amikor is őseink nem leigázva, sokkal inkább szimbiózisban éltek a bolygónkkal.

Meggy - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Meggy

És mivel tudjuk, hogy sokszor egészen apró dolgokon múlik sok minden, meg hogy a sok kicsi sokra meg(g)y, ne is csodálkozzunk azon, hogy a meggymagot is lehet, sőt érdemes is újrahasznosítanunk.

Hogy mi készülhet a maradék meggymagból?

  • Stresszes vagy? Sebaj, maradék meggymagból egyedi stresszlabdát készíthetsz, hogy így vezesd le a feszültséget.

  • Legyen belőle dísznövény! Egy apró gyümölcsfa az erkélyen jól mutatna, ugye? Legyen, mondjuk cseresznye- vagy meggyfa, már ha van hozzá magod!

  • Akár hidegen, akár melegen is jó! Tudtad, hogy a magpárna akár hűtve, akár melegítve a segítségedre lehet, fájdalom esetén?

  • A szobanövények is szeretni fogják! Mielőtt el/átülteted a kedvenc növényedet egy másik cserépbe, rakj a cserép aljára egy 2-5 centiméteres réteget magokból, hogy ezzel is akadályozd a víz pangását!

Forrás: brigitte.de

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...