2021.09.10. 15:29:25 5788 251

Menő manók: vicces és megható első lépések
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Vicces és megható is egyben, amikor a csemeténk megtanul járni. Az első csetlés-botlások és magabiztos fenékre tottyanások után már semmi nem lesz ugyanaz. Így van ez az állatvilágban is. Nagyon jól szórakoztunk, amíg ezeket a videókat összegyűjtöttük nektek, remélem szerzünk vele néhány örömteli pillanatot.

Kis cica - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Kis cica

Kis elefánt - a porcelán boltban

Kevés ennél cukibb dolgot tudok elképzelni, mint amikor egy kis elefánt járni tanul. Ugyanúgy csetlik-botlik, ahogyan a mi kis totyogósaink, és közben az ormányával is próbál egyensúlyozni. Egyszerűen meg kell zabálni:

...ugorj cica az egérre, fuss!

A kiscicáknak valahogy jobban megy ez a mutatvány, nagyon elszántan próbálkoznak ők is, és vicces, milyen hosszúakat próbálnak lépkedni. Aztán egyszer csak elfáradnak és úgy maradnak.

Kiskutya és a lépcső

Ez a kiskutyus a lépcsővel barátkozik éppen, de ahogy semmilyen “első” dolog az életben, ez sem megy olyan egyszerűen, elkél a biztatás és némi példamutatás. Szerencsére egy jó gazdi mindenre kapható. :D

És bébi pingvint láttál már lépkedni?

Na jó, azt hiszem, hogy az “első lépések” verseny győztese a pingvin lesz... Ez az állatfaj egyébként is mókás látványt nyújt közlekedés közben, a kicsinyeiket pedig úgy tanítják járni, hogy a lábukra teszik őket, s együtt lépkednek. Néha azonban a mama pingvin alá kerülnek valahogy a kicsik. :) Meg kell zabálni őket...

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...