2024.08.25. 17:40:39 6698 194

Mi leszel, ha nagy leszel? – Filmek nem minden esetben hétköznapi szakmákról
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Nincs mese, hamarosan indul az új tanév, ami sok gyerkőc, a felnőttség küszöbén álló fiatal számára vízválasztó lehet, hiszen el kell dönteniük, melyik középiskolában, egyetemen folytatják tovább a tanulást, vagy éppen kilépnek a munka világába.

Szakmák Fotó: 123rf.hu - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Szakmák Fotó: 123rf.hu

Bárhogy is dönt a gyermek, azért azt nem árt tudatosítani bennük: ugyan ez egy fontos döntés, de korántsem biztos, hogy életre szóló, így csak „lazán”, amennyire a lehetőségek megengedik.

És ha már lazulás, akkor vessük bele magunkat a filmnézés örömeibe! Figyelem, szigorúan komolytalan lista szakmákról, ha a gyerek bizonytalan, merre tovább!

A kaszkadőr

A könyvelő

Szellemírtók

A kábelbarát

A jogász

Forrás: youtube.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...