2019.06.09. 17:46:44 10920 266

Miért jó hangulatemberrel együtt dolgozni? – 2+1 (majdnem) vicces ok
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Azt hiszem, amíg az ember lánya vagy fia nem találkozott igazi hangulatemberrel, nem is hiszi el, hogy vannak olyanok, akiknek hangulata egyik pillanatban még mosolygós, vidám, a másikban pedig már-már villog a homlokukon a „Hagyjatok békén!” tábla! Pedig léteznek ilyenek, nem is kevesen!

Hangulatember - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Hangulatember

És bizony, nem csak az utcán futhatunk velük össze, vagy barátaink munkahelyi panaszaiból hallhatunk róluk. Néha mi is találkozhatunk velük, mondjuk, akár mint leendő kollégánkkal. Az első időkben ugyan semmi kivetnivalót nem találunk bennük, később nem olyan egyszerű velük. Lássuk miért „jó”, ha ilyen kolléga mellé sodor az élet.

Van fölös energiád? Ő szívesen átveszi!

Sőt, még azt is, ami nem felesleges! Az állandó zrikálás, piszkálódás, cseszegetés eltűrése végül minden energiádat elveszi. És mivel az nem vész el, csak átalakul, így nagy valószínűséggel ez az energia hozzá kerül.

Lapos a hangulat? Ő biztos feldobja! (Vagy nem…:-))

Csak ültök az irodában naphosszat, mindenki pötyög a gépe előtt, és egy jó poén nem sok, de még annyi sem hagyja el senki száját? Ha éppen szerencséd van, hangulatembered éppen jó passzban van, és majd ő feldobja sziporkázó szellemével a hangulatot. Ha viszont éppen rosszabb napjait éli? Na, akkor inkább húzd meg magad!

Már csak egy lépés választ el a váltástól! Ő ebben is segít!

Nem vagy megelégedve a fizetéseddel? Netán a munkádban nem tudsz kiteljesedni, úgy érzed, máshol, más munkakörben nagyobb kihívások várnának Rád? De még bizonytalan vagy azzal kapcsolatban, kilépj-e és új helyet keress? Folyamatosan változó hangulattal bíró kollégád biztosan segítségedre lesz a döntésben. Ha úgy érzed, már többet idegeskedsz miatta, mint a munkád miatt, valószínűleg megérett a helyzet a munkahelyváltásra!

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...