2022.06.12. 17:48:43 13831 250

Milyen lesz az idei napszemcsi-divat? – Vicces videók, hogy milyen nem lesz:-)
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A napszemüveg kérdés nálam kényes téma. Hosszú évek óta próbálom megtalálni az igazit, eddig viszonylag kevés sikerrel. Tudjátok, ami mindenhogy passzol, pont úgy áll rajtam, mintha csakis nekem tervezték volna, jól véd, és mondjuk még jó áron is sikerül beszereznem. Meglehet, csak rossz helyen kerestem.

Napszemüvegek - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Napszemüvegek

Mi van, ha eljött a DIY-napszemüvegek korszaka? Előfordulhat, hogy csupán némi kreativitást és kézügyességet kell vinnem a dolgokba, és máris meg van oldva hosszú évek problémája? Mert bizony napszemüveg otthon, házilag is készíthető. Azt mondjuk nem állítom, hogy védi is a szemet a káros sugaraktól, de legalább vicces!:-)

Ha a meglévő napszemüveged szeretnéd csinosítani, íme, egy igencsak hiánypótló videó

Azt pedig nem mondhatjuk, hogy a kutyát sem érdekli az napszemüveg-divat:-)

Forrás: youtube.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...