2023.01.18. 09:45:00 5837 225

Múzeumi szelfi nap, legyen divat a kultúrából!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

2023.01.18. lehetne egy átlagos téli nap is, de hála Mar Dixon londoni bloggernek (és a közösségi médiának) az okotelefonok néhány éve ezen a napon zöld utat kaptak a múzeumi fotózásra. Ez remek alkalom arra, hogy a fiatalabb generációt is be tudjuk csalni a múzeumokba, hiszen egy világszinten zajló eseményhez kapcsolódhatnak a kultúra által.

Szelfi a múzeumban - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Szelfi a múzeumban

Január harmadik szerdáján lehetőséget kapunk arra, hogy a tanítás befejezése után együtt lóghassunk gyermekünkkel. Ez a progi azonban nem lesz ciki, köszönhetően a hashtag szócska bedobásának.

Múzeumi szelfi napi teendőnk

Válasszunk egy kedvünkre való múzeumot azok közül, amelyek csatlakoztak az akcióhoz …és menjünk be! Ezután már csak arra lesz szükség, hogy a tárlat során készítsünk egy szuper szelfit, amit feltölthetünk a közösségi média profilunkra. Ne felejtsd el megadni a #museumselfieday hastag-et!
A kreatív képeket imádó közönség szórakoztató módon ismerkedhet meg a legérdekesebb múzeumok minden olyan kincsével, amit önmaga miatt esetleg nem fedezett volna fel.

Van saját művészetek a családban? Rögtönözzetek egy házi kiállítást a rajzok, a festmények vagy gyurmaszobrok legjobb darabjaiból! Ilyen egyedi tárlaton biztos, hogy senki más nem fog ma részt venni, és hihetetlen lendületet adhattok az kis alkotó munkakedvének.

Stílusos múzeumlátogatási ötlet egy soron kívüli szelfi napra

Nincs időd a tökéletes múzeum megtalálására? Menj biztosra a budapesti Szelfi Múzeum (Museum of Sweets & Selfies) akármelyik kreatív helyszínével!
Ez a rendhagyó élményszolgáltatás lehetővé teszi, hogy pénzzel teli kádban vagy cukorgyöngy medencében fotózkodj. De akkor is jó helyen jársz, ha színes habcsókok között, illetve unikornisokkal képzeled el a legvidámabb fotódat.

Forrás: www.nationaltoday.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...