2021.01.29. 12:32:56 9873 255

(Ne) hagyd ki! – Reggeli rutin, hogy könnyebben induljon a reggel
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Még éppen csak kipihentük a szilveszteri bulit, felocsúdtunk a karácsonyi lustálkodásból, máris itt vannak a dolgos, hajtós, rohanós hétköznapok, vele a szintén rohanós, kapkodós reggelekkel. Hogy idén másként legyen és egy kicsit könnyebben induljanak a reggelek, a következőkre figyelj!

Boldog reggel - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Boldog reggel
  • Tervezz! Érdemes már előző este megtervezni a másnap reggeli teendőket, így nyugodtabban tudsz összekészülni.

  • Szusszanj! Hagyj egy kis énidőt már reggel! Szusszanj egyet az erkélyen, teraszon, kortyold el nyugodtan a kávét. A lényeg, hogy szánj néhány percet magadra!

  • Ne nyomd ki! Te is úgy ébredsz minden reggel, hogy egyszer, kétszer, sokszor kinyomod az ébresztőt, aztán félálomban kikászálódsz az ágyból? Aztán persze győzöl magadhoz térni… Mi lenne, ha már az első, legkésőbb a második ébresztőre kinyitnád a szemed, ám nem kelnél fel, hanem mondjuk összeszednéd a gondolataid? Hidd el, sokkal kipihentebben kelnél fel az ágyból, mintha 5 percenként az ébresztőd nyomkodnád ki.

  • El a kezekkel a telefontól! Ahogy lefekvés előtt, úgy a reggeli ébredés után közvetlenül sem kellene a telefonunkat nyomkodni, ránézni az e-mailekre, végigfutni a hírfolyamunkat. Először inkább érkezzünk meg a reggelbe!

Forrás: miss.at

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...