2021.09.05. 17:49:32 6462 270

Nehezen megy az elalvás? – Álmodozó kutyusokkal talán könnyebb lesz
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Vannak napok, amikor az ember lányának vagy fiának igencsak nehezen jön álom a szemére. Pedig a fáradtság megvan hozzá, az esti rutin szintén, úgyhogy már csak álommanónak kell érkeznie. Ha már mindent bevetettél, jöjjön egy kis vizuális rásegítés!

Kutya az ágyban - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Kutya az ágyban

Cukiságból soha nem elég, úgyhogy itt vannak nekünk ezek az álmod(oz)ó kutyusok, akik még álmukban is rengeteg izgalmat élnek át. Pörgesd végig a videót, és reméljük, az elpilledt kutyakölyköket nézve, hamarosan Hozzád is megérkezik az álommanó.

Forrás: youtube.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...