2022.01.17. 17:47:31 8064 268

Neked sincs ínyedre, hogy megint korán kell kelni? – Mérgelődj ezekkel a cuki bosszús babákkal!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Az ünnepi időszak olyan gyorsan elröppent, hogy észre sem vettük, és már itt is van a szürke hétköznapok rohanása. Újra indul a munka, az óvoda, iskola, korán kell(ene) feküdni, korán kell(ene) kelni, és még a napot is el kell(ene) viselni valahogy.

Negatív emojik - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Negatív emojik

Hát hogy lehet ezt kibírni bosszankodás nélkül? Tegyünk rá egy kísérletet! Nézd meg ezeket a bosszús babákat, akik olyan édesek, hogy azonnal elszáll minden keserűséged, mérged, ha megpillantod őket!

Forrás: youtube.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...