2015.05.29. 16:50:34 6908 184

Nem találod ki, mi a világ legboldogabb munkája!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Mi azt gondoltuk, hogy a hivatásos utazók és luxus hotel tesztelők imádják legjobban a munkájukat, vagy a csokikóstolók, de úgy látszik ezek a melók nem voltak a listán. (Tény, hogy az alapsokaságból vett mintába kisebb eséllyel kerülnek be az ilyen extrém foglalkozással rendelkező emberek.) No, de hogy ez a végeredmény született, azt nem gondoltuk volna.

Boldog munkahely - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Boldog munkahely

Ez a lista biztosan egészen máshogy festene, ha csak Magyarországról lenne szó, de úgy látszik, hogy a világ többi részén ez máshogy van. Gondoltad volna, hogy az iskolaigazgatók a legelégedettebbek a munkájukkal? Pedig a Carreer Bliss álláskereső portál felmérése alapján ők a legboldogabbak... Ha valóban a hivatásának élhet az ember, az csodás lehet, úgy tűnik más országokban nem nehezítik ezt meg.

Nézd meg a teljes listát!

  1. Iskolaigazgató
  2. Főszakács
  3. Hitelügyintéző
  4. Újságíró
  5. Tudományos segédmunkatárs
  6. Kreatív igazgató
  7. Honlap fejlesztő
  8. Divattervező
  9. Szoftverfejlesztő
  10. Óvónő

Forrás: utajovobe.eu

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

Lehet, hogy a te szakmádra sem lesz hamarosan szükség?

Főburdos, pedlér, szalonos, gyékénykötő, gyertyamártó, lámpagyújtó, kopogtató, drótos, kisbíró – csupán néhány azon régmúlt foglalkozások közül, melyek manapság nem lennének életképesek. Arra viszont már kevésbé gondolunk, hogy napjainkban is léteznek olyan szakmák, amelyek néhány évtized múlva olyan avíttá és elfeledetté válnak, mint az előbb említett foglalkozási elődök. Megnézzük, hogy milyen „kihalófélben” lévő munkatípusokról lehet szó?

Hasznos tippek a környezettudatos és takarékos életért

A nemzetközi fejlesztési program (UNDP) 2024 januárjában az éghajlatváltozáshoz való alkalmazkodás elengedhetetlenségére hívta fel a figyelmet. Bizonyos intézkedések megtételét azért tartja kulcsfontosságúnak, hogy mindezekkel csökkentsük e drámai változásokkal szembeni sebezhetőségünket. Az elmúlt években tapasztalt szélsőséges időjárás, a tengerszint emelkedése egyre sürgetőbbé tette a lépések megtételét. Mi most azt igyekszünk körbejárni, hogy egyénenként, saját környezetünkben, otthonainkban, mit tehetünk a klímaváltozás elleni védelem érdekében, illetve a folyamat megfékezésében.

Légy felszabadult a munkahelyeden! – 1+1+1 tippünk van hozzá!

Felszabadultnak lenni? A munkahelyen? Hát, nem minden esetbe passzol össze a kettő… Sokunknak inkább a stressz, a rohanás, a „még, még, még” teljesítmény kényszere jut az eszünkbe. Ha a világot megváltani nem tudjuk, azért tehetünk azért, hogy a munkahelyünk komfortosabb legyen számunkra.