2020.02.09. 13:47:21 8272 238

Nincs ötleted farsangra? – (Majdnem) gyors megoldások:-)
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Nyakunkon a farsangi időszak, akinek gyerkőce van, és már óvódás korú, annak duplán stresszes ez az időszak. Ha mi magunk is részt veszünk egy bulin, akkor nem árt a saját kollekciónkon is gondolkodni. Szóval, mostanság a farsangról szól éjjelünk és nappalunk.

Smink farsangra - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Smink farsangra

Hogy egy kicsit kikapcsolj, de maradj is a farsang, jelmezek, beöltözés vonalon, inspirálódj a lenti videóból! Talán éppen a film nézése közben száll meg az ihlet, jut eszedbe egy jó jelmezötlet, vagy éppen egy szuper megvalósítási lehetőség.

A videóban szereplő és alkotó hölgy már több versenyen sikeresen megmérettette magát szuper ötleteivel. Mirjana Milosevocnek hívják, Szerbiában él. 11 éves korában, egy fali dekorációval indult karrierje, azóta „ontja” lenyűgöző sminkjeit.

Forrás: youtube.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...