2022.03.27. 13:59:02 5063 180

Öltözd magad magabiztosra!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Van abban valami, hogy a ruha teszi az embert. Vagyis amit viselünk, az nagyban meghatározza viselkedésünket, mutatja aktuális lelkiállapotunkat, kihathat magbiztosságunkra is. Ha utóbbival nálad is gondok vannak, mutatunk néhány trükköt, hogyan támogathatod meg magad az öltözködéseddel.

Magabiztos nő - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Magabiztos nő

Apró öltözködési trükkök, melyek segítségével nem csak csinosabban, kényelmesebben, hanem magabiztosabban is érezheted magad.

Nem mindegy, mit viselsz a ruha alatt

Egy rosszul megválasztott fehérnemű elronthatja az egész napodat. Sőt, akár a teljesítményeden is onthat! Ha kicsi, bevág, szorít, vagy éppen nagy, lecsúszik, felcsúszik, nem igazán tudsz a napi teendőkre koncentrálni. Válassz kényelmes, méretben, stílusban hozzád passzoló fehérneműt és máris magabiztosabban indulhat a nap.

Figyelj a gyűrődésekre!

Van olyan életszakasz, amikor az ember lánya vért izzad, hogy összehozzon egy-egy vasalós órácskát. Ám legyünk őszinték: egy ránctalan blúz, szépen vasalt ing, póló nagyobb magabiztosságot kölcsönöz a viselőjének. Úgyhogy, megéri a fáradtságot!

Ha megvan a tökéletes, ne engedd el!

Bizony! Ha megtaláltad a stílusodhoz, testalkatodhoz legjobban passzoló farmert, igyekezz minél többféleképpen variálni. A laza napokon egy pólóval, egy hivatalos napon inggel, blúzzal és egy jól megválasztott blézerrel nem csak elegánsabb, de magabiztosabb külsőt is kölcsönöz.

Ha jelenésed van

Ha megvan a tökéletes farmer, és egy hozzá passzoló felső, a tökéletes, magabiztosságot sugárzó szetthez már csak egy kényelmes és csinos blézer kell. Legyen szó megbeszélésről, esetleg egy meetingről, ahol Te tartasz előadást, egy jól megválasztott „zakó” sokat dobhat a megjelenéseden, nem kevés önbizalmat adva ezzel.

Szintén fontos a kényelem!

Egy jól megválasztott cipővel megkoronázhatod a megjelenésed, ám fontos, hogy ne csak csinos, de kényelmes is legyen a lábbelid!

Forrás: brigitte.de

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...