2024.05.26. 15:30:12 6921 232

Öltözködj a szekrény mélyéről! – 2+1 ruhadarab, ami újra divat lesz az idén
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A gardróbod teli ruhákkal, csinosabbnál csinosabb darabokkal, de Te minden reggel szomorúan állsz előtte, hiszen nincs egy rongyod sem, amit felvehetnél? Van egy jó hírünk, mert nem kell a legközelebbi boltig futnod, hogy felfrissítsd a ruhatárad! Csupán egy kicsit mélyebbre kell ásnod… a szekrényedben!

Divatos mellény Fotó: 123rf.hu - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Divatos mellény Fotó: 123rf.hu

Talán lehet abban valami igazság, hogy a divat nem is változik, hanem inkább folyamatos körforgásban van. Az idei nadrágdivaton láthatjuk ezt a leginkább: míg évekig hódítottak a szűk, testhez álló nadrágok, addig most a minél bővebb, annál jobb dívik. Nos, lássuk, mi az, amit lehet, egyszer már viseltünk, és milyen jól is tettük, hogy nem adtunk rajt túl, mert idén újra divatba jött? Ezek a darabok itt ni!

Bomberből soha nem elég

Ha idén igazán trendi akarsz lenni, akkor kabát gyanánt idén egy szuper trendi bomberdzsekit öltesz magadra! Ez lehet a klasszikus hosszúságú, vagy éppen a rövidített fazon, de készülhet csillogó, flitteres anyagból is, így elegánsabb viselet is lehet.

Amit mindig is imádtunk

A mellények idén újra felkerülnek a „divatos” listára. De nem csak ezért jó viselni őket, hanem mert rendkívül praktikusak is! Farmerral, vagy szoknyával, szövetnadrággal, inggel, pólóval viselve – szexi és trendi, ez a két szó maximálisan kifejezi, miért érdemes előkeresni a kedvenc mellényedet a szekrény mélyéről.

A tényleg örök divat!

Ha farmer, akkor nyilván mindenkinek az „örök” jelző jut az eszébe! Imádjuk, mert nagyon sokoldalú anyag, illetve a belőle készült ruhadarabok is többféle alkalomra viselhetőek! Most a maxi farmerszoknya éli újbóli virágkorát, úgyhogy keresd csak elő nyugodtan a hátsó polcokról!

Forrás. brigitte.de

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...