2022.10.28. 12:34:06 5671 220

Öltözz borzalmasan halloween alkalmából!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Általában szeretünk szépek lenni, a hétköznapokban és a különleges eseményeken is. Odafigyelünk a stílusunkra, a divatra, még a megfelelő színösszeállításra is akkor, amikor kilépünk az emberek közé valahol. Egyetlen kivételes eset van, halloween az az alkalom, amikor kötelező borzalmasan öltözni. Minél rémisztőbb valaki a bulin, annál jobban tetszik a jelmeze a többieknek, és ezen senki sem fog megbotránkozni. Így hát bátran eresszük el a fantáziánkat. Adunk is ehhez néhány félelmetesen jó ötletet.

Ijesztő jelmezek halloweenkor - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Ijesztő jelmezek halloweenkor

Van aki fél a porcelán babáktól. Valóban elég ijesztő tud lenni, ha egy ilyen jelmezt öltesz magadra. Nem kell hozzá más, mint egy régi ruha, amit már nem fogsz hordani, így bátran elszakíthatod itt-ott. A hajadat tupírozd fel és kócold össze. Néhány régi ékszer sem árt a nagyi rejtett tartalékaiból. Már csak a smink hiányzik, ami a lényeg, mert nagy műszempilla mellé piros rúzzsal megvadított fehér arc dukál.

Ha még szeretnéd fokozni a hatást, akkor az Addams Family tagjaiként is megjelenhettek a színen, akár az egész családot beöltöztetve. A női karakter hasonlóan az előbbi babához erős fehér sminkkel és piros rúzzsal készülhet. A ruha természetesen fekete legyen, illetve ha be tudsz szerezni egy fekete, hosszú parókát biztos, hogy nem sokan fognak felismerni.

A halott menyasszony sem fog senkit hidegen hagyni. Ezt a karaktert is csak az erős idegzetűeknek ajánljuk. Itt is fontos a smink, ami a falfehér arcot a véres nyakkal teszi még hatásosabbá. Egy hófehér ruha, fehér fátyollal és természetesen csillogó ékszerekkel, a vörös vércseppeket még vadítóbbá varázsolja. Ember legyen a talpán, aki odaáll táncolni egy ilyen ijesztő menyasszonnyal. Férfiaknak például a vérfarkas karaktert ajánljuk. Nagyon izgalmas tud lenni egy megfelelően ijesztő, szürke arc sminkkel és vérpiros, vércseppes szájjal. Kell hozzá egy szürke vagy fekete alapruházat, bolyhos farok és fülek, ami készülhet valamilyen régi szőrméből, illetve fekete vagy szürke kesztyű. Ha párként érkeztek a buliba, akkor érdemes a Piroska és a farkas mese szereplőiként megjelenni. Ez amellett, hogy ijesztő, mégis kedves két mesekarakter, ami biztos sikert fog aratni az esti bulin.

A vámpír nem maradhat ki egy ilyen buliból. Akár férfi, akár nő, ez a karakter örök klasszikus ebben az időszakban. Lehet a férfi karakter vad vagy vadítóan elegáns is, kinek mi a szimpatikusabb. Ha vad, akkor fekete farmeres és szakadt pólós, illetve egy fekete palásttal megspékelt változat. Ha elegáns, akkor fehér ing és szmoking, fekete palásttal a nyerő. Természetesen a fehér arc smink és a vércseppek itt sem maradhatnak el.

A múmia jelmez valódi aduász, mert lehet férfi és női karakter is. A sok fehér géz alatt ez nemigen fog kiderülni a vendégek számára, így sokáig találgathatnak majd, valójában kit is rejt a jelmez. A legfontosabb, hogy a sok géz alól szinte semmi ne látszódjon, és az ijesztő fehér arc is elég találgatásra adjon okot. Akit a jelmez rejt pedig biztos, hogy remekül fog szórakozni a jólsikerült inkognitójában a bulin.

Természetesen rengeteg ötlet van még, amihez nem kell sokat agyalni és alapanyagban sem kíván túl bonyolult megoldásokat. Egyvalami azonban ajánlott ilyenkor, akármilyen ijesztő jelmezt is választunk, a hangulatunk mindettől függetlenül legyen remek és érezzük jól magunkat!

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában