2021.01.11. 17:34:48 12133 318

Pofon egyszerű gofri – Csupán 3 összetevő
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Mindig is szerettem a gyors és finom recepteket, ám mióta 2 fővel nőtt a család létszáma, azóta még inkább odavagyok értük. Pláne, ha a nagyobb gyermek kér valami finomat, táplálót, lehetőleg most azonnal. Ilyenkor kerül elő a gofrisütő!

Gofri - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Gofri

Egy szuper alaprecepttel a gyerkőc és anya is levehető a lábáról! Íme, a világ legegyszerűbb gofri receptje, amihez mindössze 3 összetevőre van szükségünk.

Süssünk gofrit, egyszerűen!

A pofonegyszerű gofri hozzávalói:

  • 5 db tojás

  • 7 evőkanál liszt

  • 2-3 érett banán

  • kókuszolaj a sütő kikenéséhez

A tojásokat üsd bele egy edénybe, menjen bele a meghámozott banán. Keverd össze, a lisztet szitáld bele, hogy szép sima tésztát kapj. Kend ki a gofrisütőt zsiradékkal, ha kellően meleg, mehet is bele a tészta. Süsd készre és jó étvágyat!

Forrás: madame.de

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...