2022.07.31. 14:03:46 5279 236

Ragyogjon az üvegasztal! – Természetes módszerek
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Egy üvegasztal igazi éke tud lenni egy étkezőnek, vagy éppen nappalinak. Ám ha kisgyerek van a családban, nem biztos, hogy a legjobb választás. Mert bizony az apróságokat nem érdekli, mivel és hogyan tartjuk tisztán az étkezőasztalt, nekik muszáj az ebéd minden egyes fogásáról mintát hagyni az átlátszó felületen.

Üvegasztal - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Üvegasztal

Ha elég gyorsak vagyunk, még frissen fel tudjuk takarítani az üvegfelületen szétkent ételmaradékot. Ha nem, akkor jöhet egy kis sikálás, persze, csak érzéssel, hiszen mégiscsak üvegről van szó. Ha kemikáliák nélkül szeretnénk csillogóvá varázsolni az üveget, íme, 3 egyszerű tipp ehhez.

  • Legyen benne spritusz! Keverj össze tiszta vízzel néhány csepp denaturált szeszt, tedd egy flakonba a keveréket, fújd a tisztítandó felületre, majd takarítsd a szokásos módon.

  • A legegyszerűbb! Ehhez szintén tiszta vízre és néhány csepp mosogatószerre lesz szükséged. Ezeket keverd össze, tedd flakonba és szórd az üvegre. A mosogatószerből tényleg elég néhány csepp!

  • A legtermészetesebb! A citrom eltávolítja a szennyeződéseket, zsírt és még jó illatot is kölcsönöz. Vágj félbe egy gyümölcsöt, és azzal dörzsöld át az üveget. Utána száraz konyhai törlővel vagy újságpapírral takarítsd le az asztalt.

Forrás: www.haushaltstipps.net

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

Gyors kényelmi desszert, amit a gyerekek is imádni fognak: Rizspuding kétféleképpen

Minden embernek van legalább egy olyan étel, ami a legjobban hiányzik neki a gyermekkorából, de csak az édesanyja tudja ugyanúgy elkészíteni. Csak nosztalgiával lehet visszaemlékezni azokra a különleges ételekre és desszertekre, amelyek korábban nem csupán a hasunkat, de a szívünket is felmelegítették.

Állatkertek napja – Látogass állatkertet élőben vagy a képernyőn keresztül!

Magyarországon az Állatkertek napja egy igazán különleges dátumnak állít emléket: 1866. augusztus 9-én megnyitotta kapuit az ország első állatkertje! Boldog születésnapot kívánunk a Budapesti Állat- és Növénykert intézményének!

Villámgyors gyümölcsös sütik

Nyaralás közben, főleg a nagy kánikulában az ember nem szívesen tölti az időt a konyhában, ha nem feltétlenül muszáj. Otthon főzőcskézünk, de ezt a folyamatot minél gyorsabban és hatékonyabban szeretnénk letudni. Azonban azt is figyelembe kell vennünk, hogy amellett, hogy gyorsak vagyunk érdemes hatékonyan is gondolkodni. Lehetőleg kis energiabefektetéssel nagyobb mennyiségű falatoznivalót készítsünk, ami laktató és nem is romlik a fejünkre azonnal, ha nem tesszük hidegre. Ilyenkor jöhet megoldásként szóba a gyorsan elkészíthető gyümölcsös süti. Praktikus, ízletes és bármikor fogyasztható, ha a család megéhezik. Nézzük milyen recepteket próbálhatunk ki.