2021.01.30. 15:46:57 10540 285

Randevú másként: Megismerkedtetek online, mi legyen a következő lépés
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Mégis hogyan ismerkedjünk a pandémia alatt, ha egyszer korlátozottak a lehetőségeink? A randi-kisokosunkban segítünk abban, hogy a karantén alatt sem kell lemondani a szerelemről.

Randevú télen a szabadban - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Randevú télen a szabadban

A koronavírus idején a szerelem kialakítása rémálom a szingliknek. Zárva vannak a szórakozóhelyek- vendéglátóegységek és sok helyen a munkavégzés is otthonról történik. Társas interakciónk is sokszor csak annyi, hogy lemegyünk a boltba és beszélgetünk a pénztáros hölgyekkel. Milyen lehetőségünk lehet így az ismerkedésre?

Pár évvel ezelőtt egyre nyitottabbá kezdtek válni az emberek az online ismerkedés lehetőségére, azonban sokan mégis fenntartásokkal kezelték a virtuális világ kínálta potenciált. Ma pedig a koronavírus okán, fénykorukat élik a különböző randi applikációk. Miért is ne találhatna rád, pont itt a szerelem? Hogyan csináld? Adunk néhány tippet, hogyan is boldogulj az internetes társkeresés világában.

Alapos ismerkedés

Bizonyára számodra is fura kijelentés, de annyi pozitívuma van a koronavírusnak, hogy legalább alaposan megismerhetjük egymást. Ugyanis azáltal, hogy lelassult az életünk, megnőtt arra is az igényünk, hogy többet beszélgessünk. A beszélgetés eredménye pedig nem más, mint az, hogy akár egy mélyebb kapcsolatot is kialakíthatunk ezeken a párkereső alkalmazások felületén.

Ha unod a chatet

Már napok óta chateltek? Úgy érzed már tovább lépnél és új ingerekre vágynál? Tény, hogy most a személyes találkozó nem a legbiztonságosabb, de telefonon vagy videón keresztül is megtudhatsz a másikról nagyon sok mindent. A hangja, a kommunikációs képessége is nagyban segít eldönteni számodra azt, hogy van-e jövője a kapcsolatnak. Arról nem is beszélve, hogy azonnal érezheted, hogy mennyire tudja a beszélgetésetek fenntartani az érdeklődésed.

Esti programok

Napközben dolgozol, és ugye este nyolckor már mindenkinek otthon kell lennie. Nehéz így bármilyen érdekes programot megvalósítani a kiszemeltünkkel. Tény, hogy a fizikai távolság némi kreativitást igényel, de szerencsére az online világában már ez sem annyira nehéz feladat. Videópartikat is szervezhettek: főzzetek közösen vacsorát, játszatok online társasjátékot, vagy csak egyszerűen a kanapén ülve fogyasszatok el egy pohár bort és beszélgessetek. Így képernyőn keresztül is élvezhetitek egymás társaságát.

Személyes találkozó

Jöhet egy jó kis séta? Közös sportolás a szabadban? Termoszból egy kis tea? Tavasszal piknik... - ahh, alig várjuk. Szerintünk első alkalommal jobb szabadtéren maradni, bár a másfél méter távolság nem biztos, hogy menni fog. ;) Azért ügyeljetek oda, hogy a szabályokat betartsátok, ha bármilyen kockázat fenn áll a fertőzésre (pl. a munkahelyen volt a héten koronavírusos eset), inkább toljátok a találkozó időpontját. Nemcsak magatok miatt, hanem idősebb családtagjaitokért, akikkel esetleg találkozni terveztek. Persze azzal sincs gond, ha szeretnéd kivárni a járvány végét, azonban a kellő óvatossággal kezelhető a kialakult helyzet.

Tipp: Mindig légy körültekintő az online ismerkedések során. Túl gyorsan és hamar sose add ki a pontos címed, elérhetőséged.

Forrás: femcafe.hu

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

A férfiak vagy nők barátsága tart tovább?

Fordíthatjuk tekintetünket a világ bármely részére, mindenhol meggyőződhetünk „az ember társas lény” örökigazságáról. Egymagában a teremtés koronájaként méltatott emberi lény gyenge, örökös célpontja a veszélynek, fenyegetettségnek. Ezért emberi kapcsolatok és együttműködések bázisára épülő társadalmat rendezett maga köré, melyben megosztotta a tevékenységeket, szorosabbra fűzte az ember-ember köteléket. Mindeközben észlelte, hogy bizonyos kapcsolattípusokért érdemes többet munkálkodni, azok minőségét folyamatosan növelni – leginkább a család, a rokonság, a partnerkapcsolat és a barátság tartozik ezek közé. Ez utóbbi kapcsolattípus kapcsán kérdésként merülhet fel, hogy vajon melyik nem képviselői képesek és készek hosszabb távú barátságok kialakítására és fenntartására?

Befejeztem, nem fejeztem? Tudj meg többet a Zeigarnik-hatásról

Ma milyen eddig még befejezetlenül várakozó teendők jutnak eszedbe? Ezzel szemben pedig hányszor fordul elő az, hogy olyan feladataidra gondolsz, amelyeknek a végére már sikerült pontot tenned? Mennyire érzel leküzdhetetlen késztetést arra, hogy tovább nézz egy függőben hagyott cselekményű sorozatot? Mindezek a kérdések szorosan összefüggnek a Zeigarnik-effektus néven futó jelenséggel. Hogy miről is van szó? Erre a kérdésre az alábbiakban keressük a választ.

Süssük magunk a (mindennapi) kenyerünket – Legalább 10 okunk lehet erre

Szokták mondani, hogy a kenyér az élet szimbóluma, a kovász pedig a lelke. Nem meglepő hát, hogy a pandémia alatt többen igyekeztek elsajátítani a házi kenyérsütés csínját-bínját. Legyen szó bár a klasszikus kovászos, az élesztős vagy sütőporos, a teljes kiőrlésű vagy fehér liszttel készített, a világos vagy barna, a ropogós vagy puha változatokról, bizony nem sokan tudnak ellenállni a frissen sült kenyér illatának.