2020.07.17. 13:56:34 9921 266

Régi ajtó nem vén ajtó! – Így hasznosítsd újra
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A nyár, ősz eleje sokaknál a lakásfelújítás időszaka. Ilyenkor jönnek a bővítések, festések, cserék. Van, aki nagy dolgokat visz véghez, míg mások csak kisebb dologba vágják a fejszéjüket. Ha csak feldobnád az otthonod, íme, néhány szuper ötlet, mihez kezdhetsz egy öreg, kiszuperált ajtóval, ha éppen az van kéznél!

Régi ajtók - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Régi ajtók

Mielőtt kihajítanád az öreg darabot, nézd végig listánkat, mégis mire hasznosíthatod!

Hasznosítsd újra az ajtódat!

Íme, néhány szuper ötlet!

Egy remek dohányzóasztalhoz mit szólsz?

Ehhez kell némi barkácstudomány, és még néhány hozzávaló (pl. kerék), de hamar összeállítható belőle egy egyszerű, gurulós dohányzóasztal.

Legyen az előszobád dísze

Szuper előszobafal készíthető egy kiszuperált ajtóból. Fesd le a lakáshoz, előszobához passzoló színre, válassz hozzá fogasokat, amiket fúrj fel rá, majd rögzítsd az ajtót a falhoz.

Virágtartó, kültérre

Remekül feldobja a kertet, verandát egy ajtóból készült kültéri virágtartó. Fúrj fel rá kis kampókat, amire a kaspók felakaszthatóak később. Fesd át az ajtót, ha úgy jobban passzol a környezethez.

Válaszd el!

Egy régi ajtóból remek térelválasztó is lehet! Kialakíthatsz így dolgozósarkot, vagy akár hálófülkét is!

Rejtsd el!

Ha van egy kis beugró felület a faladon, ahova esetleg még polcokat is fel tudsz szerelni, ám ezeket inkább elfejtenéd a kíváncsi szemek elől, a régi ajtóból szuper tolóajtó lehet.

Egy egyszerű polchoz mit szólsz?

Nem kell nagy dolgokra gondolni, ha egy régi ajtó felhasználásáról van szó! Némi faanyag és egy kis festék felhasználásával remek, nappaliba való polc lehet belőle.

Forrás: otthon24.hu

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...