2021.02.22. 16:43:32 8622 253

Remekül viselem a home office-t, köszi Covid!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Közel egy éve megszabadultunk a kollégáink nyomasztóan bájos arcától, nem kell az unalmas, hogy vagyokra válaszolnunk mindennap és akár egész nap moshatunk munka közben, ha ahhoz van kedvünk. Ugyan nincs hová felvenni a tiszta ruhát, de minden tiszta. Tényleg, minden.

Home office - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Home office

Hála a Covidnak, felértékelődött a befelé fordulás és az énidő. Tavaly ilyenkor például még nem is gondoltunk rá, hogy (ha majd utazni lehet) minden családtag egyedül, egyenként utazzon el egy-két hétre. Manapság folyamatosan erre gondolunk. Pozitív vagyok, hiszem, hogy lesz közülünk, aki önszántából haza is jön majd. A családi kapcsolatok is szorosabbá váltak egyébként, most aztán volt lehetőségünk igazán megismerni egymást! Betéve tudom, mindegyikünk bioritmusát csak a nagy együttlétben már azt nem tudom mindig, hogy melyik is a sajátom. És megértőbbek is lettünk, az online meetingeknek hála hónapok óta engem is kiver a frász a párom fejhangon beszélő kollégájától. Meg a főnöke is egy tapló. Pedig azt hittem, csak úgy mondja.

Na, de ha már munka. Ez a home office, na ez a pandémia korlátozások királya! Ilyen tiszta még sosem volt a lakás, a mosogatás mindig készen, a vasalás minden eddiginél pedánsabb. Ja, igen, azért dolgozunk is. Legalább nem idegesítenek közben a kollégák a pocsék kávéjukkal. Megvan a személyes terem. Meetingen azért látjuk egymást. Beszélgetünk is. Főként a „hallotok? nem hallak! most nálam is elment a hang” témakört érintve. Néha nem kapcsolom be a mikrofont és negyven percig teázgatok a gép előtt, azt játszva, hogy valami technikai hiba miatt nem tudok beszállni az ötletelésbe. Talán, ha vége lesz, színészi pályára jelentkezem. Addig anyagot gyűjtök a Netflixről.

Egészségesebb is lettem. Például a korábbi, „rohangászás közben bekapok valamit” helyét átvette a rendszeres étkezés. Mert ugye az is egy rendszer, ha húsz percenként rágcsál az ember valamit. De most lehet. Idén nem kell a beach body – és ha mégis, majd azt mondom, zárva voltak az edzőtermek.

Amúgy a macskámmal is közelebb kerültünk egymáshoz. Például sokat alszik a laptopon. A kutyám megváltozott a home office első pár hetét követően. Eddig mindig akkor volt önfeledt és boldog, ha hazajöttem - manapság akkor csóvál, ha véletlenül eltalálok menni itthonról.

Éljen a home office. Hurrá!

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...