2021.04.19. 11:00:52 8092 248

Rozsdafolt? – Tégy ellene kemikáliák nélkül 2.
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A rozsdafolt sehol sem túl látványos, de a ruhánkon pláne nem. Ezért érdemes tenni ellene, és ha lehet, nem ecetes ollóval.:-) Kerüljük a radikális megoldásokat, ahogyan a különféle kemikáliákat is. Elő a házi szerekkel!

rozsdafolt - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com rozsdafolt

Kettős erő!

Vágy egy adag sót és egy kis citromlevet és keverj magad egy szuper folteltávolító krémet. Nedvesítsd be az anyagot a folt helyén, vidd fel rá a krémet. Egy éjszakát hagyd állni. Másnap dörgöld meg egy kicsit a foltos részt, ha kell, egy kisebb méretű kefét is segítségül hívhatsz. Ha ezzel megvagy, mosd ki a textíliát a szokásos módon.

Mindig kéznél van

Az ecet és a citromlé csodálatos erejét már egyébként is ismerjük, talán nem is meglepő, hogy most is segítségül hívhatjuk. Mehet bármelyik csodaszerből a foltra, ha túl makacs, egy kefével is rádolgozhatunk a rozsdás részre. Érdemes napfényen szárítani, ez is halványít a folton. Tiszta vízzel öblítsük át, majd mossuk a szokásos módon.

Forrás: brigitte.de

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...