2020.07.14. 13:22:48 7893 226

Sok kicsi sokra megy - Apró lakberendezési trükkök
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Itt a nyár, de neked sem időd, sem lehetőséged most felújításba fogni? Pedig ráférne az otthonodra egy kis vérfrissítés? Sokszor a kevesebb is elég, hogy új színt adj otthonodnak. Mert bizony itt is igaz, hogy az ördög a részletekben rejlik!

Rendezett otthon - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Rendezett otthon
  • Jöhetnek a minták? Naná, de csak a megfelelő mennyiségben! Az egy túl kevés, viszont három mintánál többet sem érdemes használni, mert az eredmény nem lesz szemet gyönyörködtető. Sőt! A kaotikus sokkal jobb szó rá!

  • Ha már a mintáknál tartunk! Ha szeretnéd feldobni egy kicsit az otthonod, de nincs lehetőséged az összes falat átfesteni, változtass át egy kis részt a falon. Kerüljenek rá a fentebb már említett minták, lehetőleg minél nagyobbak!

  • Ne keverd! A színeknél fontos arra figyelni, hogy ne keveredjenek egymással a különböző árnyalatok! Illetve, legyen 2 hangsúlyos szín, amihez már csak semleges színeket passzintunk. És ami még fontos: mindezektől függetlenül ne félj a színektől! Merd bátran használni őket, de a fentebb írta szabályokat vedd figyelembe!

  • Mit szólnál egy új szőnyeghez? Nyilván a parketta, járólap sokkal praktikusabb, tisztítás szempontjából főleg. De azért egy kisebb méretű szőnyeg sokat dobhat a szoba, nappali kinézetén, úgyhogy érdemes beruházni egyre! Ami fontos, hogy szőnyeg esetén kerüld az online vásárlást, mert a színnél például sokat torzíthat, ha nem látod élőben az adott árnyalatot! Fontos, hogy a választott szín, minta passzoljon a helyiség többi részéhez! És az sem árt, ha szőnyeg méreténél megszabod a határokat! Ne legyen túl nagy, hiszen nem az a cél, hogy elfedd a parkettát, járólapot!

Forrás: brigitte.de

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...