2022.04.29. 15:58:41 7949 282

Süss valami finomat anyák napjára!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A virágon kívül egy mutatós és természetesen finom sütemény is nagyszerű ajándék lehet anyák napjára, főleg, hogyha te magad készíted el. Bármi jó lehet: kezdőknek pohárkrém, haladóbbaknak egy torta, egy szépen kidekorált cupcake vagy akár apró sütemény is. Mi ezeket ajánljuk.

Poharas finomság - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Poharas finomság

Az elkészült süteményt aztán közösen el is fogyaszthatjátok, és közben beszélgethettek egy jót. Lehet, hogy még a receptet is elkéri édesanyád, hiszen mindegy, hogy hány éves az emberlánya, egy új recept mindig jól jön. ;)

Madeleine

10dkg vaj
3 db tojás
10 dkg liszt
1 mk sütőpor
11 dkg cukor
1 ek méz
1 db narancs
1 rúd vanília
porcukor
lekvár

A megolvasztott vajat a tojással és a cukrokkal habosra keverjük. Kaparjuk bele a vaníliát, adjunk hozzá mézet és egy narancs reszelt héját. A száraz hozzávalókat összekeverjük egy tálban, majd adagonként hozzákeverjük a masszához.

A tésztát madeleine formákba tesszük, de csak kb. a feléig töltjük meg. A sütőt melegítsük elő 190 fokra és 10 perc alatt süssük meg az apró süteményeket. Egy üveg jó házi lekvár, egy jó minőségű teakeverék és szuper kis ajándékcsomagként átadhatod édesanyádnak, majd együtt elfogyaszthatjátok.

Linzer

A klasszikus linzert virágformában készítsd el!

Cupcake virág dekorációval

Vedd elő a kedvenc muffin receptedet, és készítsd el a süteményt. A végén verj kemény habbá tejszínt és egy kinyomó tölcsérrel dekoráld ki a muffinokat. A tetején helyezz el virág formájú tortadekorációt.

Epres tiramisu pohárban

Úgyis hamarosan itt az eperszezon, készítsd el ezt a szuper epermisut vagy válassz egy másik pohárkrémet ezek közül: Végy egy poharat: receptek poharas desszertekhez

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...