2023.02.07. 09:30:00 6822 211

Szám-misztikus házszámok: Mit rejt az ajtód? 2/1
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Az asztrológiához hasonló, de ugyancsak megosztó ezoterikus rendszer a számmisztika, amely azt feltételezi, hogy a számok nem csupán mennyiségi, de minőségi jelentéssel is bírnak. Az életünk sokféle területében megjelennek a számok. Lehet, hogy ahol kevesebb figyelmet szentelünk nekik, ott a leglényegesebbek?

A 68-as számú ajtó - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com A 68-as számú ajtó

A numerológia, habár az áltudományok között tartják számon, kevésbé misztikus, ehelyett inkább igenis, hogy nagyon logikus rendszerű tan. Életszámunk és sorsszámunk ismerete lenne a minimum, amit egészítsünk ki aktuális ajtószámunk jelentésének feltárásával!

Milyen energiákat rejt az ajtód? A számmisztika és a házszámok

A számokat úgy kapod meg, hogy a számjegyeket összeadod, amíg egyjegyű, vagy mesterszámot nem kapsz.

1-es szám - Az úttörő

A siker és a kockázat kéz a kézben járnak, ezért porold le a kezdeményezőkészséget, és vágj bele új dolgokba - az élet minden területén! Hz új életet szeretnél kezdeni, koncentrálj erre a számra! Az újdonság otthonod hangulatában is jelenjen meg a szokásostól eltérő berendezés révén.

2- es szám - Az anyáskodó

Tökéletes szám a nagycsaládosoknak, ám azok is figyeljenek oda a megfelelő szintű gondoskodás megélésére, akik gyermektelenek vagy nem segítő jellegű foglalkozást űznek. Ne feledd, aki ad, az kap is! Azonban saját személyiségünk megélésére is fordítsunk gondot, mert a diplomatikus viselkedés elfojtásokhoz vezethet!

11-es mesterszám - A különc

A szokatlan kísérleteknek és az egyediségnek kedvez, amit jó lenne egy kissé kordában tartani, mivel könnyen ölthet túlzó méreteket. Az éleslátást jelző szám azonban könnyen kelthet félreértést a kissé hóbortos lakók között, amennyiben ők nem figyelnek eléggé oda egymásra. Ha ennek ellenállunk, kemény élet várhat ránk!

3-as szám - A kapcsolatteremtő

A tanítás és a tanulás száma ez, amely az információcserét segíti elő. A különböző gondolkodású emberek nézőpontja is sikeresen közelíthető egymáshoz az ajtaja mögött. Az új ismereteket érdemes kreatív módon feldolgozni, így a problémamegoldás magas szintjére juthatunk el. Hívj vendégeket a vidám estékért!

4-es szám - A logikus

A precíz és a kiszámítható tevékenységek energiáját támogatja ez a szám, így a becsületes és a számokkal kapcsolatos munkát teszi a legeredményesebbé. A lassú fejlődés biztosítása révén a tanításnak és a tanulásnak szintén kedvez. A stabilitás azonban merev életstílust alakíthat ki, hogy ez ne történhessen meg, legyünk kicsit rugalmasabbak!

22-es mesterszám - A provokátor

Ez a szám igyekszik mindenféle tabut ledönteni, így ne lepődjünk meg, ha az ilyen házszám alatt lakók bizarrabb témákkal foglalkoznak. A túlon túl elfogadó energiák azonban nem csak túláradók lehetnek, de szélsőséges esetben a szenvedélyesség összetűzésekbe is torkollhat. Nehéz feladat meghallani a külvilág hangját, de olykor nem csak visszahúzni, hanem figyelmeztetni szándékozik!

Forrás: www.almaimotthona.hu

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában