2023.05.04. 12:05:00 4949 210

Szépség és egészség a külső-belső harmóniához: Appok nők igényeire szabva
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Ahány nő, annyiféle külső és belső szépség! Igen, akkor is van bennünk vonzó és szerethető vonás, amikor nem hasonlítunk az ünnepelt címlap modellekhez! Én azt a törekvést támogatom, amely során a saját erőforrásainkra támaszkodva, azokat erősítve leljük meg önmagunkban a nagybetűs nőt - szike és egyéb beavatkozások nélkül.

Szépségápolási applikáció - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Szépségápolási applikáció

Egy nő akkor a legvonzóbb, amikor valamiféle belső erő és harmónia sugárzik belőle, megnyugtató, ugyanakkor izgalmas is mellette lenni, valamint természetesen ápolt a külseje is. Ezek az ismérvek egyszerűen hangzanak, mégis kínlódás lehet az elérésükhöz vezető út. De a női praktikák kifogyhatatlanok, akárcsak az ezeket támogató alkalmazások!

Applikációk, amelyek segítségével nőiességünk még inkább kiteljesedhet

Szépség tippek alkalmazás

Szeretnéd tudni, hogy miként kellene nekifogni bőröd ápolásához? Esetleg nem vagy elég jártas a sminkelésben? Oktatóvideók segítségére mindegyik területen sikerrel fejlesztheted magad, és lépésről lépésre elsajátíthatod a trendi frizurák és körmök létrehozásának módjait is.

Face Massage, Skincare: forYou

Feszesebb arcvonások orvosi beavatkozás nélkül? Csodásan hangzik, és csodás lesz az odavezető út is, hiszen a napi negyed óra alatt elvégezhető és jól eső önmasszázs tökéletesen ki is kapcsol minket egy fárasztó nap végén. Ráadásul emlékeztetőt vízfogyasztás kapcsán külön is be lehet állítani a menüben.

AllTrails: Hike, Bike & Run

Az alkalmazás szakít az eddigi trendekkel, amik azt sugallják, hogy a szabadban történő mozgás egy különleges lehetőség, mert a fejlesztők szerint ez mindannyiunk igazi közege. Éppen ezért egyéni útvonaltervezésre ad lehetőséget, méghozzá akár babakocsis kirándulásokhoz is.

YAZIO Kalóriaszámláló és Diéta

Habár az alkalmazás neve azt sugallhatja, hogy kifejezetten fogyásban segíthet nekünk az app, jó tudni, hogy mankót adhat formálódás céljából is! A súlykövetés akkor is hasznos opció, amikor fogyni már nem szeretnénk, de megtartanánk a jelenlegi súlyunkat. Fizikális egészségünk támogatására táplálkozásfigyelő, kalóriatáblázat és a napi testmozgás monitorozása ugyancsak elérhető egyetlen letöltéssel.

Kegel Exercises for Women

A medencefenék izmainak edzése ugyanolyan fontos, mint a test bármely más izmának karbantartása, ebben segít nekünk - vizuális segédletekkel és emlékeztetőkkel - ez az applikáció. A különböző nehézségi szinten végezhető gyakorlatoknak hála többek között javulhat a szexuális életünk, könnyebb lehet a szülés, illetve a vizelet inkontinencia kialakulása is megelőzhető.

Ciklus naptár

Akár aktuális kérdés lehet számunkra a születésszabályozás, akár nem, ez az applikáció minden nő hasznos társa lehet a menstruációs ciklus követésében a testsúly és a hangulatunk követésének révén is. A fontos mozzanatokról személyre szabott emlékeztetők is beállíthatók.

Evolve: Self-Care & Meditation

Belső béke. Már a szókapcsolattól is ideges leszel, nem igaz? Irányított meditációk és légzőgyakorlatok segítségével azonban képes leszel legyőzni a stresszt, hogy eljuthass az éber figyelem állapotába. A mentális wellness (pl. napi megerősítések és naplóírás) révén motiváltabbak és kipihentebbek is lehetünk!

Rengeteg hasonló applikáció található az áruházban a listában található témakörökben, én most a legjobbra értékelt, lehetőleg magyar nyelven is elérhető alkalmazásokat próbáltam összegyűjteni, de nem meglepő módon a legtöbb valóban hasznos app inkább angol nyelven lesz elérhető. Hölgyeim, nincs más hátra, mint elkezdeni a nyelvtanulást; mondjuk éppen egy app segítségével!

Forrás: google.play.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...