2019.09.22. 17:39:51 14556 253

Szőlő, szüret, szerelem – 2+1 romantikus film a szőlő körül
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Hogy a szüret romantikus lenne? Nem hinném! Mégis nem egy filmrendező gondolta úgy, hogy a bor, a szőlő, a szüret köré oda szőhető egy-egy szerelmes történet is. Most akkor lehet, hogy a szüret mégiscsak romantikus?

Szüret - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Szüret

Azt nem hinném továbbra sem, ám ezek a filmek, melyeknek középpontjában a bor és szőlő áll, esetleg éppen egy híres borvidéken játszódik, garantáltan megérintik a szívedet!

Napsütötte Toszkána

Mi is lehetne alkalmasabb hely az újrakezdésre, mint a gyönyörű Toszkána? A film főhőse, akinek házassága zátonyra futott, pont ugyanezt gondolja. És itt kezdődnek a bonyodalmak…:-)

Bor, mámor, Provance

Mi történik, ha egy rideg, két lábbal a földön álló bankár elutazik gyermekkora helyszínére, Provance-ban, ahol is arról kell döntenie, mihez is kezd örökségével, egy gyönyörű kastéllyal és egy csodás szőlőbirtokkal. Mi van, ha eladja? És mi van, ha nem?

Pár lépés a mennyország

Hogy hogy lesz egy véletlen találkozásból egy apró szívesség, aztán szerelem? És hogy lesz a szerelemből bonyodalom? Ebből a filmből ki fog derülni!

Forrás: youtube.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...