2018.06.03. 14:31:36 10855 307

Támadnak a szúnyogok? – Védekezz ellenük!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Imádjuk a kellemesen meleg nyári estéket, amikor az idő olyan végtelen, mintha soha nem lenne holnap! Előttünk az este, az éjszaka! De mi ez a döngicsélés? Na, ezt már kevésbé szeretjük! Támadnak a szúnyogok, és mi semmit sem tehetünk ellene! Hát dehogyisnem!

Szúnyogcsípés - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Szúnyogcsípés

Ne hagyjuk magunkat, vegyük fel a harcot az apró vérszívók ellen! Szerencsére több, természetes és kevésbé természetes módszerrel vághatunk vissza a szúnyogoknak.

Hogy kint tartsd őket!

Naná, hogy a szúnyogháló soha nem megy ki a divatból! Nem is kell, igaz, most már kicsit „dizájnosabbak” korábbi, sötétzöld társaiknál. Ablakokra, ajtóra érdemes felszerelni, hogy nyugodtan hajtsuk álomra a fejünket.

Olajat nekik!

Tudtad, hogy a szúnyogok irtóznak az olyan illatoktól, mint az eukaliptusz, a cédrusfa, vagy a citrusos gyümölcsök? Éteri olaj formájában érdemes „megszagoltatni” velük!

Elő a frekvenciákkal!

Létezik olyan szúnyogriasztó készülék, mely olyan magas frekvenciájú hangot bocsájt ki, amit a nőstény szúnyogok már nem tudnak elviselni. Természetesen, mi, emberek, nem érzékeljük ezt a hangot!

Romantikázz gyertyákkal és űzd el a szúnyogokat!

A muskátli vagy citromfű illatú illatgyertyák nem csak romantikusabbá, hangulatosabbá varázsolhatják az estédet, de garantáltan szúnyogmentessé is!

Természetes, de…

A fokhagyma az egyik legtermészetesebb védekezési módszer a szúnyogok ellen. Akár eszed, akár széthinted körülötted, a kis vérszívók valószínűleg elkerülnek. Ja, és a vámpírok is!:-) És a viccet félretéve, embertársaid között sem leszel túl népszerű, ami nem kifejezetten jó. Már ha nem ez (is) a célod!:-)

Forrás: brigitte.de

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...