2020.12.01. 13:43:00 20739 160

Teázó csillagjegyek: Ünnepi kortyok a Nyilassal!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A Nyilas csillagjegyűek teakeveréke olyan igazi karácsony illatú forró ital, amely nem csak a testünket fogja felmelegíteni, de lelkünket is segít ráhangolni az ünnepekre. Ha a mézeskalácshoz való fűszereket már beszerezted, nem sok más fog kelleni az elkészítéséhez!

Nyugtató tea - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Nyugtató tea

A decemberre jellemző, karácsonyi hangulatot árasztó fűszerek mellett azért van egy „titkos” összetevő is, ami miatt a teakeverék különlegesebb lesz. Ez pedig a rózsaszirom! Ugyanis a mozgékony jegy szülötteinek életvidám a természete, és ehhez nagyon jól illik ez a virág.

Az ünnepi teakeverék hozzávalók 24 főzethez:

Fél csésze (5 gr) fekete tealevél,
negyed csésze (25 gr) szárított rózsaszirom,
fél tk. őrölt kardamom,
1 tk. fahéj,
1 tk. őrölt gyömbér,
1 tk. egész szegfűszeg.

Elkészítés:

Egy közepes tálban keverjük jól el a szárított rózsaszirmot a szálas fekete teával. Ezután adagoljuk ehhez az összes többi alapanyagot, figyelme arra, hogy jól elkeveredjenek egymással, de ne törjük össze a keverés közben túl apróra a szirmokat sem. Teakeverékünk ezennel készen is van! Azért, hogy az ünnepek végéig élvezhessük a különböző aromák finom ízét és illatát, zárjuk a fűszeres teafűvet egy aromazáró edénybe.

Főzetenként 1-2 teáskanálnyit forrázunk le 240 ml, forró vízben, majd hagyjuk állni minimum 5 percig. Az elkészült teánk egyaránt fogyasztható lehetne hidegen is, de annyi biztos, hogy melegen a legjobb!

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...